Recente berichten

Kookprogramma Heel Holland Bakt
Voor The Great British Bake Off (BBC) kun je mij ‘s nachts wakker maken. Britse amateurbakkers die in een tent – wel eentje vol prachtovens en keukenmachines en bakvormen in alle soorten en maten – week in, week uit de lekkerste dingen uit de oven weten te toveren, en dan ook nog witty en deskundig. ... lees verder...

Kookgerei: De spatel
Heb ik het ooit al eens over nut en noodzaak van spatels gehad? Natuurlijk, allereerst de siliconenspatel. Schraapt moeiteloos de laatste restjes uit de pan, of het nu gaat om uitserveren of in diepvriesdoosjes deponeren. Onbegrijpelijk wat je met zo’n spatel nog uit een kookpot weet te wringen, ... lees verder...

Remia pasta-ovenschotel
Remia is de frietsaus voorbij, had je het al gezien? Potten met smurrie voor ovenpasta nestelen zich gezellig in het supermarktschap tussen de Chicken Tonight en Aardappel Anders. Voor 1,79 euro krijg je een dikke, oranje substantie bestaande uit water, tomatenpuree, suiker, zetmeel en ... lees verder...

Gedoe met smoothies
Het wil nog maar niet voorjaren. Om me heen snuft, snuift en proest iedereen dat het een lieve lust is. Tijd voor een gezonde boost. Vitamines enzo. Veel fruit dus. En de ideale manier voor het verwerken van wagonladingen fruit is natuurlijk het sap- en smoothie-gebeuren. Alleen, nou weet ik niet of ... lees verder...

Jus met gehaktbal
Je komt 'm overal tegen. De Knorr-kok die een juskom leeggiet in een klein plastic kuipje. Voor bij u en mij thuis. Niet zomaar vleesjus, nee, 'authentíeke vleesjus'. 'Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten (lees: maïszetmeel, zout, suiker, gistextract, aroma, verdikkingsmiddel, gebrande ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 281
- Pagina 282
- Pagina 283
- Pagina 284
- Pagina 285
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


