Recente berichten

Tang in de keuken
Soms zit keukenspulgeluk in kleine dingen. Neem nou de tang. Vlees in de pan houdt niet van prikken, dan lopen de sappen eruit, maar probeer jij maar eens een gehaktbal of biefstukje om te draaien met een spatel. Of twee. Floep, verdorie, daar gaat ‘ie alwéér! Nee, dan is een tang een uitkomst, qua ... lees verder...

Appelmoes: zelfgemaakt versus AH ovenmix
De grootgrutters zijn zichtbaar nog niet van hun speciale feestassortiment af. Dat betekent graaibakken vol zinloze producten waar een antipakjesschrijver fijn jeukende vingers van krijgt. Een eervolle vermelding gaat naar de pakjes appelmoes-ovenmix van Albert Heijn; met stip het mallotigste ... lees verder...

Vegetarisch kookboek GreenDelicious
Buiten is alles wit en binnen kom ik ineens het boek GreenDelicious weer tegen. Helemaal vergeten! Dat kreeg ik eind vorig jaar in handen en ik heb er toen een serie heerlijke dingen uit gemaakt, maar vervolgens raakte het bedolven onder een of andere stapel. Tja, zo gaat dat soms in een florerende ... lees verder...

PadPivot keukengadget
Ik ben niet zo van de gadgets. Maar toen ik bij collega Annemieke/Rozemarijn de PadPivot zag, werd ik ineens hebberig. Misschien kwam het wel door haar intro: ook zij heeft nog een prehistorische telefoon, noteert haar recepten nog in een papieren boekje, maar heeft net als ik sinds kort een iPad. ... lees verder...

Culinaire arganolie
Ik kreeg een fles arganolie toegestuurd, pardon culináire arganolie. Ik wist niet eens dat er ook níet-culinaire bestond maar zowaar, je kunt het ook op je huid en in je haar smeren. Nooit geweten. Voor degenen die überhaupt nog nooit van arganolie gehoord hebben: het is de olie van de noten van de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 283
- Pagina 284
- Pagina 285
- Pagina 286
- Pagina 287
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


