Recente berichten

Stripkookboek Kook! De Basis
Een kookboek in stripvorm? Ha, dat moest ik hebben natuurlijk. Kook! De Basis heet het, en dat is ook precies wat het is: een basiskookboek bedoeld voor jeudige kokertjes, studenten, culibeten en andere beginners op het edele kookpad. Bij het openslaan van het boek val je al meteen met de deur in ... lees verder...

Handboek voor de foodstylist
Een van de vele activiteiten die ik ontplooi is foodstyling. Koken voor de foto. Voor mijn eigen kookboeken, waar ik er net weer met eentje bezig ben, maar ook voor tijdschriften. En dan kan een beetje bijscholing nooit kwaad. Zo ontdekte ik een geweldig leuk handboek, van twee Amerikaanse ... lees verder...

Kip tandoori
"Het Indiase gerecht kip tandoori ontleent zijn naam aan de tandoor, een tonvormige oven die met hout wordt gestookt. Hierin werd de kip met tandoorikruiden oorspronkelijk bereid. Het gerecht wordt geserveerd met een romige saus en gekruide rijst" lees ik op het pak. Dat met die romige saus en ... lees verder...

Donna Hay fast, fresh, simple
Wie houdt er nu niet van Donna Hay? Prachtige boeken vol recepten die je allemaal meteen vanavond wilt gaan maken, jaloersmakend fraai op de foto gezet. Het laatste boek van de Australische kookdiva heet fast, fresh, simple omdat de uitgever het kennelijk wederom overbodig vond om daar een ... lees verder...

Noga (of nougat)
Mijn antipakjescollega Dinneke van den Dikkenberg, van het gisteren besproken boekje Bewust koken zonder e-nummers maakt werkelijk alles zelf. Ook dingen waar ik nog nooit aan begonnen ben, zoals vleeswaren en rozijnenbrood. Maar ook noga, of op z'n Frans 'nougat'. Nog nooit geprobeerd, altijd ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 314
- Pagina 315
- Pagina 316
- Pagina 317
- Pagina 318
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


