Recente berichten

Handboek voor de perfecte steak
Van een worstboek voor mannen gaan we meteen door naar ‘wat elke man moet weten over biefstuk bakken’. Dat is de ondertitel van het Handboek voor de perfecte steak van Marcus Polman. Die we uiteraard allemaal nog kennen van zijn weergaloze boek De perfecte kok. En zowaar, hij flikt het ‘m weer: een ... lees verder...

Over worst
“'t Is eigenlijk voor mannen, maar vooruit.” Op deze allerhartelijkste wijze werd ik uitgenodigd voor de presentatie van het boek Over worst van Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder (zie ook hun hilarische Handboek voor de Vinex-jager). En inderdaad. Het is een mannenboek. Het zit zo: ooit was de ... lees verder...

Bobotie zonder pakje
Na elke aflevering van mijn zaterdagse antipakjeskookrubriek in Trouw stromen per mail de suggesties binnen, zodat er intussen een indrukwekkende verzoeklijst is ontstaan. Al een tijdje staat bobotie eenzaam op kop als meest aangevraagde recept. Tot een paar jaar geleden had niemand ervan gehoord, ... lees verder...

Tarte tatin van kweeperen
Als je geen smultuin van jezelf hebt, dan moet je creatief wezen. Laatst las ik in de krant bij collega Marjoleine de Vos (NRC thuiskok) dat mensen met een kweeperenboom al snel verlegen zitten met heel veel kweeperen en omdat de meeste mensen geen flauw benul hebben wat ze met die knetterharde ... lees verder...

E-magazine Smultuin
Als culinair geïnteresseerde grotestadsbewoner-met-alleen-een-balkon kan ik flink mijmeren over het hebben van een echte tuin. Geen gewone tuin met buxus en afrikaantjes, nee, liefst een zo eetbaar mogelijke smultuin. Een tuin waar je uit kunt eten. Een eigen smulbos is ook goed. Zucht. Zolang mijn ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 333
- Pagina 334
- Pagina 335
- Pagina 336
- Pagina 337
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


