Recente berichten

Bros chocoladetablet
Ik ben zo iemand die duizendmaal liever één handgemaakte bonbon van een echte chocolatier eet dan een hele doos goedkoop zeebanket van de kiloknaller. Ik heb steevast repen pure chocola van minimaal 75% cacao in huis, want anders kun je geen chocoladetaart of -mousse maken. En de hagelslag mag ... lees verder...

Appel-cranberry schuimtaart
Appels en cranberry’s, ik vind het een weergaloze combinatie. De herfstvakantie nadert, wie die doorbrengt op de Waddeneilanden kan z’n lol weer op met plukken van verse cranberry’s, of veenbessen zoals ze daar heten. Dan kun je er vervolgens deze fraaie taart mee bakken. Hij komt uit het boek ... lees verder...

Kookboek Appeltaart
Vanwege mijn verjaardag (ja, ik meld het maar even!) vandaag aandacht voor, hoe kan het ook anders, een taartenboek. En wat voor een boek! Een boek gewijd aan de Hollandse taart aller taarten, de appeltaart. Zo heet het boek dan ook, Appeltaart - net als en niet te verwarren met het (veel kleinere) ... lees verder...

Zilveren Ui 2011
Gisteren werd in Amsterdam in restaurant Ron Blaauw de Zilveren Ui trofee 2011 uitgereikt aan de gelijknamige chefkok. De prijs – in het leven geroepen door de Amsterdamse tafelzuurfirma Kesbeke – wordt nu voor de vierde keer toegewezen aan een kok die zich in algemene zin verdienstelijk maakt met ... lees verder...

Croutons
Natuurlijk, gemak dient de mens enzo. Maar van die miezerige zakjes met croutons in de supermarkt word ik niet vrolijk. Desalniettemin duiken er steeds meer smaken op, kennelijk is het een enorm gat in de markt. Net als voorgebakken spekjes trouwens, ook zoiets geks. In kantenklaarversie zijn dat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 334
- Pagina 335
- Pagina 336
- Pagina 337
- Pagina 338
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


