Recente berichten

Salade met biefstuk en hazelnoten
Alle recepten in het boek Eet je Mooi, waar ik gisteren over schreef, zien er even kleurig en fleurig uit. Niet zo gek, het beautyfoodprincipe van het boek is nu juist om groente en fruit te eten van zoveel mogelijk kleuren. Veel en gevarieerd en gezond dus. Deze Warme salade met biefstuk en ... lees verder...

Eet Je Mooi in 28 dagen
‘Crèmes zijn duur. En eten moet je toch’. Onder dat motto schreef Inge de Munnik het boek Eet Je Mooi in 28 dagen. Een receptenboek vol beautyfood: gerechten vol groente en fruit om van binnenuit mooiere huid, haren, tanden en nagels te creëren. Waarom die 28 dagen? Zolang doet je huid erover om ... lees verder...

Karamelsaus uit Bretagne
Van de karamelsnoepjes waar ik het gisteren over had maken ze in Bretagne ook saus. Volgens mij komt het simpelweg neer op gewoon een handje van die snoepjes (caramels au beurre salé) smelten in een pannetje, maar je kunt de saus ook gesmolten en wel kopen in potjes of (nog veel handiger) in flacons ... lees verder...

Caramel au beurre salé
In Bretagne doen ze alles met gezouten boter. Ook het besmeren van stokbroodjes met jam. Net zo makkelijk. Maar van die gezouten boter maken ze ook snoepjes, smeuïge, aanjetandenplakkerige karamelsnoepjes: caramels au beurre salé. En die zijn verslavend lekker. Ze moeten een beetje zacht zijn, maar ... lees verder...

Franse oestersnackbar
Overal in Bretagne en Normandië kom je ze tegen: oesters, oesterkwekers, oesterreservoirs en oestersnackbars. Zoals deze aan de baai van Mont Saint-Michel, met uitzicht in de verte op de wereldberoemde toeristenattractie. Maar ook dit oesteretablissement bleek de reis waard. Op de kaart alleen ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 339
- Pagina 340
- Pagina 341
- Pagina 342
- Pagina 343
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


