Recente berichten

Koekjes uit Bretagne
In Bretagne hebben ze iets met koekjes. En ik heb dan weer iets met leuke rode blikjes. Die twee kwamen samen in dit fraaie souvenir van de Mont Saint-Michel. Inderdaad, een toeristenfuik van jewelste, maar toch overweldigend mooi, als je je eenmaal door de hordes publiek hebt weten te worstelen. ... lees verder...

Franse moorkop: religieuse
Wij hebben moorkoppen, in Frankrijk hebben ze religieuses. En die konden niet meer van elkaar verschillen. Moorkoppen zijn grote bollen van soezendeeg, gevuld met slagroom en omhuld met chocolade. Religieuses zijn ook van soezendeeg, maar dan gevuld met banketbakkersroom, meestal in de smaken ... lees verder...

Tomatenrijst
Vorige week had ik in Trouw en ook hier online een heuse cliffhanger: gyros met tzatziki à la het nieuwste Knorr Wereldgerecht, maar dan zonder tomatenrijst. Die paste niet meer in de kolommen, dus die doe ik daarom deze week. Bovendien verdient hij wat meer aandacht dan alleen een bijrolletje bij ... lees verder...

Ultieme frites in Frankrijk
En ineens staat er dan langs de boulevard van een niksig Normandisch kustdorpje een prachtig knalgeel oud Renault-busje met ‘frites’ erop. Gerund door twee jongedames die tussen de klanten door op een bankje steeds weer even aardappels gaan zitten te schillen, bijgestaan door een lieve jongeman met ... lees verder...

Rode salade
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten Deze lekker frisse en kleurrijke salade zit vol spannende smaken: bittere radicchio, zoete bietjes en pittige radijsjes. Varieer gerust de hoeveelheden naar je eigen voorkeur. Nodig: 1 kropje rode radicchio-sla 2 gekookte/geroosterde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 340
- Pagina 341
- Pagina 342
- Pagina 343
- Pagina 344
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


