Recente berichten

Kookboek Jam
Mijn handen jeuken om weer flink aan het jammaken te gaan, niet onverstandig dus van auteur Ghillie James om nu haar kookboek Jam op de Nederlandse markt uit te brengen. Maar al bladerend stuit ik op van alles en nog wat, veel meer dan jam alleen. Inderdaad, niet voor niets luidt de ondertitel ‘Maak ... lees verder...

Website Serviezendomein
Je kunt nog zo mooi gekookt hebben, de presentatie ervan vermag ook een hoop. Mooi servies bijvoorbeeld. De nieuwe website Serviezendomein.nl is helemaal gewijd aan bijzondere serviezen van eigen bodem. Initatiefnemer Wim Trompert is al jaren gepassioneerd verzamelaar van Nederlands servies en wil ... lees verder...

Theeproeverij Betjeman & Barton
“Thee heeft zoveel charme, en toch is thee zoooo gewoon!” het reclameriedeltje van lang geleden wil mijn hoofd niet meer uit sinds ik een theeproeverij heb meegemaakt van theeologe Marion van den Blik. En dat terwijl zij juist heel overtuigend kan laten zien dat thee helemaal zo gewoontjes niet is, ... lees verder...

Groenterisotto
Vorige week besprak ik in Trouw en op dit blog hoe je zelf groentebouillon trekt. Nou zit iedereen met een vriezer vol zelfgetrokken bouillon. Toch? En wat doe je daar dan mee? Risotto maken! Of het wetenschappelijk bewezen kan worden is zeer de vraag, maar gevoelsmatig proefondervindelijk durf ik ... lees verder...

Asperges koken: de ideale methode
Foodbloggers zijn dol op eten en kunnen daar úren over doorzagen. Neem nou asperges: wat is de ideale bereidingswijze? Op twitter raakte men er niet over uitgepraat. Dat vraagt om een praktijktest, vond collega Edith Dourleijn (alias Eediete). Zij regelde prachtige asperges bij haar Brabantse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 353
- Pagina 354
- Pagina 355
- Pagina 356
- Pagina 357
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


