Recente berichten

Kookboek Plenty
Hij kwam als een komeet uit het niets en is nu hotter dan hot: Yotam Ottolenghi, de groentekok uit Londen, geboren in Jerusalem. Aanstaande vrijdag is hij eventjes in ons land ter promotie van zijn kookboek Plenty. Maar dit verhaal begint al eerder. Twee weken geleden was hij te gast bij Masterchef ... lees verder...

De Krat abonnement
Eerlijk is eerlijk. Ik had toch nog altijd een beetje een geitenwollensokkenidee bij een groenteabonnement. Zo’n tas met daarin altijd onooglijke knollen, week in week uit, waarvan je geen flauw idee had wat je er mee zou moeten, als je dat al zou willen. Maar dat is allemaal niet het geval bij De ... lees verder...

Pasta met kip alla toscana
Nieuw! Nieuw! Olijfoliegigant Bertolli stort zich nu ook op de pakjesmarkt, en geef ze eens ongelijk. Het is immers goud geld verdienen aan al die landgenoten die dol zijn op overbodige maaltijdoplossingen. Die het helemaal niet raar vinden om voor een doos pasta met kip, boontjes en tomaat ... lees verder...

Garnalenkorma
Ik heb zoals ik gisteren schreef al van alles gekookt uit het nieuwe boek van Sarah Raven (Eten met familie en vrienden), maar deze Indiase garnalenkorma staat me nog het meest recent voor de geest. Fluwelig zacht, snel klaar, geurig, wat wil een mens nog meer? En niet pittig, dus prima geschikt ... lees verder...

Kookboek Sarah Raven: Eten met familie en vrienden
Ik heb het nieuwe boek van Sarah Raven al eventjes in huis, maar ik was te druk met eruit koken om er een stukje over te schrijven. Van de uitgever hoorde ik dat mensen gemiddeld maar 3 à 4 recepten koken uit een kookboek (gloeps! denk ik dan als kookboekschrijfster, is dat verdorie alles?!), maar ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 361
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


