• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appelmadeleines

Het is weer appelseizoen! Met mijn tien Franse appelbomen valt daar niet aan te ontkomen, al wisselt het sterk per jaar. Dit jaar blijkt een ... lees verder...

Combeback

En toen kwam het telefoontje dat elke freelance columnist vreest: “We willen weer eens wat anders.” Sinds 2008 schrijf ik elke zaterdag voor dagblad ... lees verder...

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Recente berichten

Kookboek voor meisjes van 8 tot 88

Het boek kwam al een paar jaar geleden uit, maar is nu wegens succes opnieuw uitgebracht in een goedkope paperback en met een andere cover, het boek met de opvallende titel: Kookboek voor meisjes van 8 tot 88. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan vind. De recepten zijn absoluut leuk en ... lees verder...

Digitale kernthermometer

Vroeger was ik bang voor groot vlees. Nu al lang niet meer. En dat komt allemaal door de digitale kernthermometer. Hallelujah! Je prikt een metalen pin in het vlees, die zit vast aan een speciaal ijzeren draadje (dun genoeg zodat de ovendeur gewoon dicht kan) en die prik je weer in een klein ... lees verder...

Aardappel Anders (alias gratin dauphinois)

Bij de introductie, vele jaren geleden, lachte heel nuffig culinair Nederland zich een kriek. Een pot vol smurrie voor over de aardappels, daar ging toch niemand intrappen? Niets is minder waar. Aardappel Anders is er nog altijd, en gezien de vele aanvragen voor mijn rubriek in Trouw kennelijk nog ... lees verder...

lente lamsbout

Lentelamsbout met knoflooksaus

(6 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 45-60 minuten Niet bang zijn voor groot vlees, dat is juist reuze makkelijk om te maken, want de voorbereiding is minimaal. Lamsvlees is heerlijk zacht, maar het moet wel mooi rosé blijven, te gaar is zonde. Ideaal is een (liefst digitale) ... lees verder...

Ottolenghi recept: omelet met snijbiet

Bij mijn Turkse groenteboer zag ik prachtige snijbiet liggen, met allerlei gekleurde steeltjes. Da’s nog eens groente waar je blij van wordt. Hipperdepippe groentekok Yotam Ottolenghi blijkt er gek op te zijn, komt dat even goed uit. In zijn boek Plenty heeft hij een heerlijk recept van omeletjes ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 360
  • Pagina 361
  • Pagina 362
  • Pagina 363
  • Pagina 364
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN