Recente berichten

Culinaire cadeautjes
Vandaag aandacht voor een heus damesboek, dus de heren mogen even iets anders gaan doen. Culinaire cadeautjes is een boek waar het hart van de ware creabea sneller van gaat kloppen. De culinaire creabea moet ik zeggen. Weg met die afgezaagde boekenbon of cd, cadeautjes maak je gewoon zelf. Om op te ... lees verder...

Rösti met wortel, pastinaak en aardappel
Jullie hadden nog een recept tegoed van Gizzi, naar aanleiding van de recensie van haar kookboek Gizzi’s Keukenmagie. Ik had het echter zo druk met lentesoepjes en frambozenmacarons maken dat Gizzi even aan mijn aandacht ontsnapte. Maar ik ben eruit. De keuze is gevallen op een vrolijk ... lees verder...

Lenteuisoep (zonder pakje)
Eindelijk lente! Daarom een toepasselijk recept en wat is er lenteachtiger dan lentesoep van lenteui? Een licht maar toch hartverwarmend soepje, want voorjaar of niet, het is nog best fris. Maar voor we de keuken ingaan wilde ik eerst even een heikele kwestie aanstippen. Voor een culinair schrijver ... lees verder...

Gizzi’s Keukenmagie
Als een soort moderne Audrey Hepburn met suikerspin staat ze met goudpoeder op de kaft van het boek: Gizzi Erskine. Nog nooit van gehoord, maar kennelijk is ze een bekende tv-kok op Engelse zenders die wij hier nooit kunnen ontvangen. Het boek Gizzi’s Keukenmagie moet haar introductie worden in ... lees verder...

Great British Food Revival
Hoe doen die Britten dat verdorie elke keer toch? Gewoon een ijzersterk programma maken over eten? Zonder gemuts, zonder gekonkel, zonder kandidaten, zonder showmater-topchefs die vooral zichzelf willen etaleren. Welnee, gewoon een kookprogramma met voedsel in de hoofdrol. Heus, het kan best hoor. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 362
- Pagina 363
- Pagina 364
- Pagina 365
- Pagina 366
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


