Recente berichten

Het Diva Dieet
Soms begrijp ik niet waarom een uitgever mij ongevraagd verblijdt met een boek. Zoals Het Diva Dieet. Dieet, moi?!? Daar heb ik nog nooit aan gedaan en ik was niet van plan ermee te beginnen. Het zal mijn diva-gehalte dan wel wezen? Toegegeven, de vormgeving is kek, met fijne illustraties van ... lees verder...

Raymond Blanc’s Kitchen Secrets II
'Adaaaaaam!' Ha fijn, ze zijn weer terug met een nieuwe serie kookprogramma’s: de Franse tweesterrenchef Raymond Blanc en zijn Engelse keukenslaafje Adam. Elke maandagavond bij de BBC krijg je een duizelingwekkend kijkje in de keuken van restaurant Le Manoir aux Quat' Saisons in Oxfordshire. De ... lees verder...

Dipsaus carnaval
Tja. Ik ben van ver boven de rivieren. Carnaval doet me niks. Aan mijn lijf geen polonaise. Ik hoef niet zonodig een bloemetjesgordijn te zijn. En bier is ook al niet aan mij besteed. Wel was ik vakmatig nieuwsgierig of er nou speciale carnavalsversnaperingen bestaan. Ik stuitte weliswaar op ... lees verder...

Mangosnijder
Als culischrijver hoef ik soms niet eens m’n luie stoel uit. Niet door weer en wind het hele land door om eetbare nieuwtjes te verzamelen. Welnee. Soms vallen de onderwerpen vanzelf via de mailbox naar binnen. Zoals deze: "Ik zag op je website dat je culinaire tips en trucs gaf. Nu heb ik een goede ... lees verder...

Ceviche van heilbot met grapefruit
Vorige week kreeg ik een lekkermakende mail van een grapefruitpromotiefirma dat chef-kok Jean Beddington acht culinaire grapefruitrecepten had bedacht. De ‘New Florida Cuisine’ hebben we het dan over, met vis en groenten en smaken als munt en rode peper. En – het zal u niet verbazen – grapefruits. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 364
- Pagina 365
- Pagina 366
- Pagina 367
- Pagina 368
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


