• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appelmadeleines

Het is weer appelseizoen! Met mijn tien Franse appelbomen valt daar niet aan te ontkomen, al wisselt het sterk per jaar. Dit jaar blijkt een ... lees verder...

Combeback

En toen kwam het telefoontje dat elke freelance columnist vreest: “We willen weer eens wat anders.” Sinds 2008 schrijf ik elke zaterdag voor dagblad ... lees verder...

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Recente berichten

Het Diva Dieet

Soms begrijp ik niet waarom een uitgever mij ongevraagd verblijdt met een boek. Zoals Het Diva Dieet. Dieet, moi?!? Daar heb ik nog nooit aan gedaan en ik was niet van plan ermee te beginnen. Het zal mijn diva-gehalte dan wel wezen? Toegegeven, de vormgeving is kek, met fijne illustraties van ... lees verder...

Raymond Blanc’s Kitchen Secrets II

'Adaaaaaam!' Ha fijn, ze zijn weer terug met een nieuwe serie kookprogramma’s: de Franse tweesterrenchef Raymond Blanc en zijn Engelse keukenslaafje Adam. Elke maandagavond bij de BBC krijg je een duizelingwekkend kijkje in de keuken van restaurant Le Manoir aux Quat' Saisons in Oxfordshire. De ... lees verder...

Dipsaus carnaval

Tja. Ik ben van ver boven de rivieren. Carnaval doet me niks. Aan mijn lijf geen polonaise. Ik hoef niet zonodig een bloemetjesgordijn te zijn. En bier is ook al niet aan mij besteed. Wel was ik vakmatig nieuwsgierig of er nou speciale carnavalsversnaperingen bestaan. Ik stuitte weliswaar op ... lees verder...

Mangosnijder

Als culischrijver hoef ik soms niet eens m’n luie stoel uit. Niet door weer en wind het hele land door om eetbare nieuwtjes te verzamelen. Welnee. Soms vallen de onderwerpen vanzelf via de mailbox naar binnen. Zoals deze: "Ik zag op je website dat je culinaire tips en trucs gaf. Nu heb ik een goede ... lees verder...

Ceviche van heilbot met grapefruit

Vorige week kreeg ik een lekkermakende mail van een grapefruitpromotiefirma dat chef-kok Jean Beddington acht culinaire grapefruitrecepten had bedacht. De ‘New Florida Cuisine’ hebben we het dan over, met vis en groenten en smaken als munt en rode peper. En – het zal u niet verbazen – grapefruits. ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 364
  • Pagina 365
  • Pagina 366
  • Pagina 367
  • Pagina 368
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN