Recente berichten

Kookboek Lasagne
Er komt geen einde aan de stroom van kookboekjes-over-één-onderwerp. De nieuwste is Lasagne. Inderdaad, over die pastalaagjesovenschotel die de meeste mensen in dit land uitsluitend kunnen maken met behulp van een Knorr-pak, wat natuurlijk totaal van de gekke is. Misschien dat auteur Laura Zavan ... lees verder...

Aubergine als borrelhap
Courgettes, daar weten we wel raad mee, maar aubergines? Menigeen zit nog steeds met de handen in het haar zodra de aubergine ter sprake komt. Nergens voor nodig. Laatst kreeg ik van een vriendelijke kweker een hele doos aubergines opgestuurd, alleen deed hij dat pal voor een tweeweekse reis naar ... lees verder...

Oesterzwammenrecept
Gisteren schreef ik al over mijn groeibaaltje met paddestoelen - of was het tegenwoordig nou paddenstoelen? Enfin, oesterzwammen waren het in mijn geval. Wat doet een mens met zelfgekweekte oesterzwammen? Zo min mogelijk, dacht ik. Gewoon lekkere broodjes mee bakken. Eerst de oesterzwammen in ... lees verder...

Zelf champignons kweken
Laatst stuitte ik op een beurs op de paddestoelen-groeibaaltjes van Casa Foresta, en die kon ik niet laten staan. Zelf champignons kweken, leuk! Ik had er al eerder over geschreven, maar ach hoe gaat dat, er komt van alles tussen de goede bedoelingen en het daadwerkelijke uitvoeren ervan, dus zelf ... lees verder...

Snelle aardbeienjam (3 minuten)
Door het warme weer zijn de aardbeien zo snel rijp, dat de kwekers ze niet meer kwijtraken aan de winkels. Of die arme plantjes worden verwoest door onverwacht optredende noodweer. Altijd wat. Maar wij consumenten kunnen helpen hoor. Hoe? Door veel aardbeien te eten. Veel meer dan we nu doen. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 389
- Pagina 390
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


