Recente berichten

Culinair woordenboek Engels-Nederlands
Ach wat een uitkomst! Het verscheen al in 2004 maar is onlangs opnieuw uitgebracht omdat het kennelijk in een grote behoefte voorziet, het Culinair woordenboek Engels-Nederlands. Auteur Liesbeth Spreeuwenberg moet er een flinke dobber aan gehad hebben. In haar inleiding schetst ze beeldend over een ... lees verder...

Gele frambozenjam
Och wat was ik gelukkig, toen ik op de Landlevendagen laatst tegen een potje gele frambozenjam opliep. Jam van gele frambozen. Rode frambozen zijn al heerlijk, maar gele zijn nog veel feestelijker. Die hebben zoiets wonderbaarlijks als je ze ineens ontdekt aan een struik met hun ontroerend bleekgele ... lees verder...

Philips Robust mixer en staafmixer
Mail van de gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands! Of ik hun nieuwe vijfdelige keukenserie Robust eens wil uitproberen: een keukenmachine, sapcentrifuge, blender, handmixer en staafmixer. Een keukenmachine heb ik al (mijn ouwe trouwe Magimix), een blender en sapcentrifuge geloof ik wel, zeker ... lees verder...

Sporer proeflokaal in Salzburg
Genoeg koffie gedronken in Salzburg naar aanleiding van mijn eerdere tips? Dan biedt Schorer wat sterkers. Dit ieniemienie proeflokaaltje voor wijn, likeur en sterke drank is alleen zo klein dat je er makkelijk voorbij loopt. Dé plek voor een glaasje wijn aan de bar, of natuurlijk een schnapps, ... lees verder...

Crostini
Ach ja, hoe gaat dat. Je zit in Frankrijk met een stokbrood van gisteren en een barbecue. Voordat daar een kiloverpakking merguez op gaat, confisqueer je het rooster om even supersnelle crostini te maken. Met tomaat (als gezonde, vegetarische tegenhanger van al die worstjes van zometeen) en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 390
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Pagina 394
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 576
- Ga naar Volgende pagina »


