Recente berichten

Handboek voor de Vinex-jager
Ik ben man noch Vinex-bewoner, toch heb ik het afgelopen weekend schuddebuikend op de bank gelegen met het Handboek voor de Vinex-jager. Geschreven door twee auteurs die allebei gespecialiseerd zijn in onalledaags culinair doe-het-zelven. Foodblogger Meneer Wateetons wil onder geen beding met zijn ... lees verder...

Genius Speed Slicer
Via de post kreeg ik zomaar ineens een Genius Speed Slicer toegestuurd, van dezelfde meneer die me ook al eens een Genius knoflookmolen deed toekomen. Het is een enorme doos met daarin acht losse onderdelen, stuk voor stuk ingepakt in plastic. Plus een ferme handleiding, vol termen als ... lees verder...

Fryske Dúmkes
Laatst belandde ik zomaar ineens in Appelscha. Ik was er nog nooit geweest. Maar Appelscha had altijd zo’n magische klank, net als Timboektoe en Zanzibar en de Zuidpool. Alleen dan een stuk dichterbij. En bij de eerste de beste bakkerij stuitte ik op Friese dumkes. Die kende ik dankzij Frans. Geen ... lees verder...

Casanova’s Plumpudding
Wat leest een culinair auteur tussen het receptenschrijven door? Een leesboek. Maar dan liefst een lekker leesboek. Casanova’s Plumpudding is een bundeling verhalen van journalist Ben van der Velden, zelfbenoemd lekkerbek die voor NRC Handelsblad Europa doorkruiste en zich zo te zien werkelijk elke ... lees verder...

Iglo Chicken
Kapitein Iglo staat ineens op de stoep. Zonder baard, maar wel met een grote doos. Met kip erin. Vis bedoelt u? Nee, geen vis, kip. Kiptein Iglo. Of ik de nieuwe producten wil uitproberen. Ja hoor. Ik krijg een bevroren Iglo Crispy Chicken Original en Iglo Crispy Chicken Parmezaanse kaas & ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 389
- Pagina 390
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »