Recente berichten

Great British Menu 2010
Ze zijn er weer: Oliver, Prue en Matthew! De juryleden van Great British Menu treden elke vrijdag aan bij de BBC om te bepalen welke chef het lekkerste menu van de week heeft gekookt en dat gaat gepaard met een buitengemeen onderhoudend verbaal steekspel. En waar draait het allemaal om? Over wie er ... lees verder...

Over De Kook professionals
Goed nieuws: Over de kook gooit het roer om. In plaats van klunzende amateurs strijden in dit kookprogramma sinds gisteravond vijf jonge professionals om de eeuwige roem. Allevijf jonkies, maar wel al een paar jaar werkzaam in de restaurantkeuken, en van niet de minste restaurants. Deze jongens (en ... lees verder...

Macarons van Holtkamp
Een mens moet een hobby hebben, nietwaar? Ik heb al van mijn hobby mijn beroep gemaakt, dus ik was naarstig op zoek naar een nieuwe liefhebberij. Macarons zijn een aanbevelenswaardig fijne hobby, kan ik je vertellen. Voorlopig beperk ik me tot het opeten ervan, van zelf bakken is het nog altijd niet ... lees verder...

De ronde van Gallië
Meestal recenseer ik kookboeken, maar een boek over én eten én mijn grote liefdes Frankrijk en Asterix, dat mag natuurlijk niet onvermeld blijven. In De Ronde van Gallië reist journalist Jeroen Thijssen in het voetspoor van onze dappere stripheld door Frankrijk en hij bezoekt dezelfde plaatsen als ... lees verder...

Underground boerenmarkt
Marjan Ippel, de ravissant charmante foodtrendwatcher (o.a. van het boek What (not) to eat 2010) die als geen ander weet wat er hip is op eetgebied, organiseert op zondag 16 mei de allereerste Nederlandse underground boerenmarkt. Euh, wat is dat eigenlijk? Het verschijnsel is naar het schijnt ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 391
- Pagina 392
- Pagina 393
- Pagina 394
- Pagina 395
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »