Recente berichten

Koken? Ajakkes, zegt Unilevermevrouw
Hier word ik nou toch zo treurig van. Ik kom net pas toe aan het lezen van het zaterdagmagazine van de Volkskrant, met daarin interviews met drie leuke ondernemende topvrouwen uit het bedrijfsleven. Maar wat lees ik daar? Een dame die nota bij voedingsmiddelenconcern Unilever werkt (in haar geval ... lees verder...

Gehaktballetjes met porcini en pecorino
Gehaktballen, altijd leuk. Deze komen uit het boek Maxine Clark’s Italiaanse keuken, waar ik het gisteren over had. Er gaat runder- of kalfsgehakt in, wat gedroogde funghi porcini (je weet wel, van die gekreukelde donkerbruine paddenstoelen in een zakje die ongelofelijk geurig zijn), een handje ... lees verder...

De Verrassingschef
Ik dacht dat we het dieptepunt wel bereikt hadden, qua vaderlandse kookprogramma’s, maar nee, het kan altijd erger. Toevallig hoorde ik vandaag pas voor het eerst van het programma De Verrassingschef op SBS 6, van Jeremy en Ellemieke Vermolen. Waar kennen we die ook alweer van? Juist van hun ... lees verder...

Maxine Clark’s Italiaanse keuken
Hoeveel Italiaanse kookboeken kan een mens hebben? Nu weer Maxine Clark’s Italiaanse keuken. Waarom wéér Italië? Een kookboekenuitgever vertelde me onlangs hoe het werkt: komen er veel Italiaanse kookboeken uit? Dan is dat hét moment om dat ook te doen. Dus juist niet een andere niche zoeken en een ... lees verder...

Soepkalender
Waar wordt ieder mens blij van? Van soep. Een waarheid als een koe. In de Soepkalender van die vrolijke uitgeverij Snor staan 365 soeprecepten. Ja logisch, het is een kalender, dus voor elke dag eentje. Maar deze kalender heeft geen jaartal. Handig, want dan is ‘ie ook volgend jaar nog bruikbaar. Of ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 407
- Pagina 408
- Pagina 409
- Pagina 410
- Pagina 411
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »