De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

De grote kliekjesscheurkalender 2010

Tot drie keer toe werd geprobeerd me er eentje toe te sturen, maar nu pas lag hij eindelijk op de mat. Net op het nippertje, want 2010 staat al te trappelen. De grote kliekjesscheurkalender 2010 van Puck Kerkhoven is een vervolg (professionals zeggen ‘spin off’) van Het grote kliekjesboek dat vorig ... lees verder...

Masterchef in Nederland

Helaas. Het leek zo mooi. Masterchef, de leukste en lekkerste kookserie aller tijden nu eindelijk op de Nederlandse televisie, elke werkdag op RTL 5, zoals ik onlangs schreef. Maar er zit een addertje onder het gras. Het was toch zo’n briljant idee. Als we zelf in Nederland geen fatsoenlijke ... lees verder...

Handboek snijtechnieken

Waarom is dit boek me compleet ontgaan? Het ligt al een jaar in de winkels, en ik ontdek het nu pas, nota bene dankzij de fraaie rode cover. Handboek snijtechnieken is het ultieme cadeauboek voor de al wat ervarener kok die graag nog beter wil worden. Meteen in de tweede zin van de inleiding komt al ... lees verder...

Maldon zout

Ik heb een collega die een weblog over shoppen schrijft, en mij keer op keer verbijsterende verhalen weet te vertellen over waar ze nu weer op gefêteerd is, maar als culischrijver kreeg ik laatst toch maar mooi een pakje zout opgestuurd. Ha! Dat heb ik dan weer! Geen gewoon zout trouwens, nee, ... lees verder...

La Cucina d’Abruzzo

Soms heb je zo’n kookboek waarin je nooit meer wilt ophouden met bladeren. La Cucina d’Abruzzo valt in die categorie. Een boek als een plakboek. Soms letterlijk, met kiekjes die vastgeplakt lijken met een stukje plakband. Het is geschreven door Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio, een Italiaans ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 408
  • Pagina 409
  • Pagina 410
  • Pagina 411
  • Pagina 412
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN