Recente berichten

Masterchef professional 2009
Vanavond begint bij de BBC weer een nieuwe dagelijkse serie van Masterchef professional. Ik hoop niet, waarde lezer, dat u nu vermoeid de wenkbrauwen optilt, ‘daar heb je háár weer met d’r Masterchef, want heus, u weet niet wat u mist. Als u teveel naar de Nederlandse televisie kijkt, bent u ... lees verder...

Verkiezing kookboek van het jaar 2009
Het begint langzaam maar zeker een begrip te worden, de verkiezing van kookboek van het jaar. Tijd voor een telefoontje met initiatiefnemer Fusina Verloop om haar eens nader aan de tand te voelen over de voor uitgevers en auteurs zo onhandig vervroegde inzendtermijn (morgen!). Drie jaar geleden riep ... lees verder...

Weense gehaktballen
Gisteravond heb ik Weense gehaktballen leren maken. Nou ja, officieel heten ze getruffeerde kalfschnitzels, maar als u met mij één blik op het resultaat werpt, zult u het met me eens zijn. Het lijken sprekend op een tikje geplette gehaktballen. Wel opvallend is dat er kalfsgehakt ingaat, daarvoor ... lees verder...

Ein Abend in Wien
Gisteravond was ik een avondje Weens koken. Niet in pittoresk Oostenrijk, maar op een industrieterrein in Amsterdam-Noord. Hoe dat zo? Het Weens verkeersbureau wilde een bosje ‘culinaire mediaprofessionals’ kennis laten maken met de moderne Weense keuken. ‘Wie aan Wenen denkt, denkt al snel aan ... lees verder...

Bonsai basilicum – the end
Oja, ik kreeg al de vraag hoe het toch is gesteld met mijn ooit zo veelbelovende bonsai basilicum. Ach ja, zo was ‘ie ooit: Daarna konden de prille takjes de rap groeiende weelde van al die blaadjes niet dragen, waardoor ze steeds knakten. Uiteindelijk heb ik ‘m rigoureus kaalgeplukt voor ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 431
- Pagina 432
- Pagina 433
- Pagina 434
- Pagina 435
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


