Recente berichten

Culinaire kalender 2009 in de winkel
Wij zijn een scheurkalendervolkje, wij Nederlanders. Maar wij doen slechts aan één scheurkalender tegelijk, dus óf culinair, óf muziek, óf tuinieren, óf Peter van Straaten. Niet en/en. Daarom buitelen de scheurkalenderuitgevers over elkaar om hun publicaties zo snel mogelijk na de zomer in de ... lees verder...

Kookboek À propos bistro
De vaderlandse pers werd speciaal naar Parijs verscheept voor de lancering van de Nederlandse vertaling van het nieuwe Franse kookboek À propos bistro. Auteur annex kok Stéphane Reynaud schreef al eerder het zeer succesvolle Van het Varken – dat poezelig roze-wit geblokte boek met dartele ... lees verder...

Lief culidagboek
Elke dag een maaltijdsuggestie, een foto en wat alinea's met wederwaardigheden van de auteur: het blijkt een online-recept dat aanslaat. Alleen in Nederland zijn al honderden eetweblogs. Veel eenvoudige receptenschriftjes met hier en daar een professionele uitschieter. 'Ik dacht: ik ga een ... lees verder...

Radijzenoerwoud
Hoe is het toch met die Franse radijzen? Na de beloofde 18 kweekdagen was het resultaat nog niet om naar huis te schrijven, laat staan op te eten. Maar intussen heb ik een heus radijzenoerwoud op het balkon. Gek genoeg zijn er twee soorten radijzen. De lange, dikke jongens die half boven de grond ... lees verder...

Rungis
Dozen. Denk ik aan Rungis, dan denk ik aan dozen. Witte dozen, bruine dozen. Van piepschuim, karton of spaanhout. Dozen met vis, met oesters, met kippen, met foie gras, met kwarteltjes. En mannen in witte jassen. Hallen vol dozen met daaromheen mannen in witte jassen. Behalve bij de vleesafdeling. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 469
- Pagina 470
- Pagina 471
- Pagina 472
- Pagina 473
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


