Recente berichten

Gegrilde perziken met amaretto
Op zoek naar een perziktoetje stuitte ik in Proef Londen op dit recept van gegrilde perziken, maar er staat bij dat het oorspronkelijk komt uit het River Cafe Cookbook (nummer 1). Een fraai staaltje recycling. Toch gek dat het kennelijk desondanks nog altijd niemand is opgevallen dat het lastig is ... lees verder...

Kalfskoteletten met tomaat en pesto
Ik ben al een paar dagen aan het koken uit het boek Proef Londen. Nu waren de Kalfskoteletten met pesto en een tomaten- olijvencompote aan de beurt, afkomstig van chefkok Mickael Weiss van restaurant Coq d'Argent. Dan blijkt al meteen dat chefs dingen toch echt anders doen dan wij gewone ... lees verder...

Klootwijk aan zee
Niet vergeten, vanavond begint een spiksplinternieuwe televisieserie van Klootwijk aan Zee. Wouter Klootwijk reist daarin niet meer op de fiets, maar nog wel langs vissen en vissers. Vorige week was als opwarmertje alvast een aflevering met de hoogtepunten van vorig seizoen. Zoveel vis blijkt ergens ... lees verder...

Raw food
Ik mag graag een worteltje of radijsje verschalken, maar een compleet dieet van altijd en alleen rauwe materialen? Dat gaat wel heel ver, zoals we gisteravond konden zien bij de aflevering van het verrassend onderhoudende RTL4 kookprogramma Wie is de Chef? Petra is raw food adept, en dat betekent ... lees verder...

Spaghetti vongole
De afgelopen dagen heb ik verschillende gerechten gekookt uit het reisboek Proef Londen. Zoals de Spaghetti alla vongole van Giorgio Locatelli. Ah! Spaghetti met venusschelpjes! De allerallerlekkerste at ik ooit als lunch in het haventje van Portofino, maar daar zal de couleur-locale-factor wellicht ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 473
- Pagina 474
- Pagina 475
- Pagina 476
- Pagina 477
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »