Recente berichten

CuliAir Luchtballonrestaurant
Een tochtje, pardon, vlucht, in een luchtballon is al iets bijzonders, maar dineren in een luchtballon lijkt me helemaal het summum. CuliAir, heet het. Haute cuisine, maar dan letterlijk. Meesterkok Angélique Schmeinck kwam op het idee omdat een ballon in feite een reusachtige heteluchtoven is. Echt ... lees verder...

De creoolse keuken
Ik was blij verrast toen De Creoolse Keuken in de bus viel. Om te beginnen is het een prachtig vormgegeven kookboek, omhuld door zo'n typisch creools geruit stofje, zowel lekker zacht als handig afwasbaar. Schrijfster Babette de Rozières is geboren op Guadeloupe, een eilandje annex Frans overzees ... lees verder...

Hoe zit het toch met die kalender?
Naast een nieuw kookboek verschijnt er dit najaar ook een culinaire scheurkalender van mijn hand. Weliswaar ook met teksten en recepten van co-auteur Onno Kleyn, maar ik mocht geheel en al zelfstandig de samenstelling doen, en kreeg ongestraft carte blanche om te kiezen, schrappen en veranderen in ... lees verder...

Hoe zit het toch met je eigen kookboek?
Die vraag krijg ik dezer dagen vaker. Want menigeen is al op zoek in de boekwinkel naar kookboek twee, maar boeken maken duurt langer, veel langer dan je denkt. De titel is inmiddels definitief vastgesteld op ‘Alles uit de kast – slim koken met vers & voorraad. Een ondertitel is altijd handig ... lees verder...

Eten en daten
Liefde gaat door de maag, een waarheid als een koe. RTL4 is middenin de komkommertijd volop aan het koken geslagen. Eerst al Wie is de Chef? en gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma Eten en Daten. Een single gaat thuis koken samen met een chefkok, en vijf dates komen dat ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 471
- Pagina 472
- Pagina 473
- Pagina 474
- Pagina 475
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »