De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

IJsmachine

Ooit heb ik van de benzinezegeltjes - tja, je moet wat – een ijsmachine aangeschaft. Een apparaat dat koelt en mixt tegelijk, waardoor je vloeibare substantie koud en stevig wordt, maar vooral ook mooi van structuur doordat de ijskristallen steeds kapot gedraaid worden. En het moet gezegd: er is ... lees verder...

Jam maken

Op veler verzoek weer een artikel met tips voor zelf jam maken. Zelfs de grootste kluns met twee linkerhanden kan jam maken. En daar heb je geen kilo's fruit voor nodig, zelfs met één doosje aardbeien kun je al aan de slag. Maar als je toch bezig bent, kun je net zo goed meteen meerdere potten ... lees verder...

Trechter voor jam

Hoe handig je ook bent, jam maken is altijd geklieder. Het is niet anders. Om te voorkomen dat je meer tijd kwijt bent met schoonmaken achteraf dan met jammaken zelf (wat namelijk een fluitje van een cent is) heb ik een tip voor je. Vul de potten met behulp van een zelfgemaakte trechter. Gewone ... lees verder...

Hoe test je of jam klaar is

De enige echte kan-niet-mislukken hardheidstest voor doe-het-zelf jammakers. Zet voor je begint met jam maken alvast een schoteltje in de vriezer. Haal die eruit als de jam volgens de instructies klaar zou moeten zijn (meestal: na 5 minuten flink borrelen). Laat een klodder gloeiendhete jam op het ... lees verder...

Marmello

In zelfgemaakte jam gaat een verbijsterende hoeveelheid suiker. Wil of mag je dat niet, dan is Marmello wellicht een alternatief. Dat is een suikervrij geleerpoeder op basis van pectine, speciaal ontwikkeld om jam mee te maken. Het werkt zelfs sneller dan geleisuiker: al na één minuut koken heb je ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 510
  • Pagina 511
  • Pagina 512
  • Pagina 513
  • Pagina 514
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN