• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appeltaart met vijgenjam

Leuk nieuws: ik heb zojuist de derde druk besteld van mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven . Tijd voor taart! Want alles moet je vieren. Zeker als je ... lees verder...

Bonen SPECIAL

We eten nog altijd veel te weinig peulvruchten, en dat is doodzonde. Hoog tijd dus voor een hele berg vol inspiratie en lekkere recepten. Tien jaar ... lees verder...

Karamelsnoepjes

Denk je aan Bretagne, dan denk je aan oesters, crêpes en zouteboterkaramel. Althans, ik wel. En inderdaad, alle drie waren tijdens mijn ... lees verder...

Recente berichten

Confituur van Winiefred

Nu ik toevallig in een jamfase zit, viel er prompt een toepasselijk boek in de brievenbus. Confituur van Winiefred heet het. Vanaf de omslag kijkt een vervaarlijk grijnzende oma ons aan met in haar handen een omvangrijke mand vol fruit. Niet de meest flatterende foto. Op de achterflap kijkt ze ... lees verder...

IJs maken zonder machine

Heb je geen ijsmachine of is je onderdeel nog niet bevroren genoeg? De ouderwetse handmethode is iets meer werk, maar lukt uiteindelijk ook. * Maak je ijsmengsel volgens het recept. * Doe het in een kleine metalen braadslee of aardewerken schaal (geleidt de kou beter dan plastic, dus bevriest je ... lees verder...

IJsmachine

Ooit heb ik van de benzinezegeltjes - tja, je moet wat – een ijsmachine aangeschaft. Een apparaat dat koelt en mixt tegelijk, waardoor je vloeibare substantie koud en stevig wordt, maar vooral ook mooi van structuur doordat de ijskristallen steeds kapot gedraaid worden. En het moet gezegd: er is ... lees verder...

Jam maken

Op veler verzoek weer een artikel met tips voor zelf jam maken. Zelfs de grootste kluns met twee linkerhanden kan jam maken. En daar heb je geen kilo's fruit voor nodig, zelfs met één doosje aardbeien kun je al aan de slag. Maar als je toch bezig bent, kun je net zo goed meteen meerdere potten ... lees verder...

Trechter voor jam

Hoe handig je ook bent, jam maken is altijd geklieder. Het is niet anders. Om te voorkomen dat je meer tijd kwijt bent met schoonmaken achteraf dan met jammaken zelf (wat namelijk een fluitje van een cent is) heb ik een tip voor je. Vul de potten met behulp van een zelfgemaakte trechter. Gewone ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 514
  • Pagina 515
  • Pagina 516
  • Pagina 517
  • Pagina 518
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 574
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN