De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Frambozen duur en onbekend

Een Goudreinet of een Granny Smith is een wereld van verschil op appelgebied, dat weet iedereen, maar niemand weet welke frambozen hij eet. En dan zijn frambozen ook nog eens behept met het hardnekkige imago van duur en exclusief fruit. Volgens frambozenkweker Carlo Peters (Raspberry-Maxx) is het ... lees verder...

Zelf frambozen kweken

Na het bezoek aan de frambozenkwekerij Raspberry-Maxx afgelopen zondag was het verleidelijk om meteen een plant mee naar huis te nemen. Dat idee hadden meer mensen, maar daar kwam niks van in. Niemand kreeg een plant mee van eigenaren Carlo en Henny. Frambozenplanten moet je namelijk niet nu kopen, ... lees verder...

Zelf jam maken: handige tips

* Ga uit van zo rijp mogelijk fruit, een beetje zacht mag best, maar geen beschimmelde exemplaren. * Zorg voor brandschone potten. Mijn tip: dampende potten uit de afwasmachine omgekeerd laten uitlekken op een schone theedoek. Dat maakt dat vervelende gedoe met uitkoken en soda overbodig. * Houd ... lees verder...

9 kilo frambozen

Afgelopen zondag kreeg ik een emmer met 9 kilo (!) frambozen cadeau. Dat is me nogal een berg. De mooiste exemplaren gingen losjes uitgespreid in de vriezer en daarna in doosjes. Die mogen te zijner tijd in de pavlova. De rest ging gedeeltelijk in diepvrieszakjes, daar maken we straks weer ijs, ... lees verder...

frambozen parfait

Frambozenparfait met amaretto

(6 personen) Bereiden: 20 minuten In de vriezer: minimaal 4 uur Deze parfait kombineert de smaak van amandel (amaretti-koekjes en amaretto-likeur) met volzoete frambozen tot een heel prettig mondgevoel. Een parfait, of in het Italiaans semifreddo, is een soort ijs, maar dan zonder roeren. Je ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 535
  • Pagina 536
  • Pagina 537
  • Pagina 538
  • Pagina 539
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN