Recente berichten

Het ei van Alain Passard
In het tv-programma 'Herman zoekt Chef' moesten de aspirant-chefs een eitje namaken. Niet zomaar een eitje, maar het beroemde amuse-eitje van Alain Passard uit zijn driesterrenrestaurant l'Arpège in Parijs: Chaud-froid d'oeuf au sirop d'érable. Een eierdop gevuld met warm eigeel, wat geslagen room ... lees verder...

Carluccio
Gisteravond viel ik toevallig in een aflevering van een kookprogramma van Antonio Carluccio. Deze rondbuikige Italiaan uit Engeland weet wat lekker is en weet dat bovendien wel leuk te brengen. In de serie Carluccio! bezoekt hij elke week een andere Italiaanse streek. Gisteravond was Emilia Romagna ... lees verder...

Great British Menu: koken voor de Queen
Halverwege het BBC-tvprogramma Great British Menu wordt het tijd voor een tussentijdse evaluatie. In dit programma strijden elke week 2 Britse topkoks tegen elkaar in de hoop in juni te mogen koken voor de jarige koningin. Die is intussen al lang jarig geweest, maar in juni gaat ze het pas vieren ... lees verder...

Stromboli: brood gevuld met mozzarella
Gisteren heb ik bij de Eerste Nederlandse Foodbloggers Bijeenkomst dit heerlijke, nog warme, brood gegeten. De naam komt wellicht door de ‘lavastroom' van de vulling van gesmolten mozzarella met tuinkruiden. Wellicht niet iets om op maandagavond te maken, maar ik geef je toch alvast het recept, dan ... lees verder...

Bijeenkomst Nederlandse Foodbloggers
Maandenlang werd er naar uitgekeken, vanmiddag was het eindelijk zover: de Nederlandse foodbloggers kwamen bij elkaar. Uit alle hoeken en gaten van het vaderland waren ze naar Utrecht afgereisd. Alle foodbloggers van Nederland? Nee, da's helaas niet gelukt. Wetten en praktische bezwaren, wie kent ze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 542
- Pagina 543
- Pagina 544
- Pagina 545
- Pagina 546
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »