Recente berichten

Eieren invriezen
Het is bijna Pasen, dus we zitten nog even in de eieren. Als we het salmonellarisico even loslaten, wat doe je met overgebleven eiwitten of eigelen? Invriezen! Met eiwit is dat makkelijk: gewoon in een plastic zakje, of in een ijsblokjesvorm. 1 eiwit per vakje, en zodra ze bevroren zijn, kun je ... lees verder...

Great British Menu
De Britse keuken, tja, wat zullen we er van zeggen. Wereldwijd bespot en voor rotte vis uitgemaakt. Maar de Britten zinnen op wraak! En de BBC helpt daar graag een handje bij. Great British Menu is een nieuw televisieprogramma de komende 8 weken elke werkdag vertoond wordt. Daarin strijden in totaal ... lees verder...

Spinazie met pijnboompitten uit de wok
(4 personen) Bereiden: 8 minuten Voor wie spinazie vooral kent in de diepvriesvariant moet dit eens proberen, er gaat een wereld voor je open. Verse spinazie, vooral de grofbladerige wilde variant is zoveel lekkerder! En nog snel klaar ook. Wel even goed wassen, maar hoe moeilijk is dat nu ... lees verder...

Wortelcake met rozijnen en walnoten
Bereiden: 25 minuten In de oven: 75 minuten Deze lekker smeuïge lichtbruine cake ruikt heerlijk en smaakt al net zo. Hij moet vrij lang in de oven om goed gaar te worden, maar behoudt wel een prettige mate van 'zompigheid'. Dat is te danken aan de wortel, die overigens niet meer als zodanig ... lees verder...

Danegg weg bij Albert Heijn
Wat waren ze handig, de cupjes van gepasteuriseerd eiwit, eigeel of compleet ei van het Deense merk Danegg waar ik al eerder over schreef. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn, maar de grootgrutter heeft ze sinds kort niet meer in het assortiment, zo wisten verontruste lezers mij te melden. En ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 543
- Pagina 544
- Pagina 545
- Pagina 546
- Pagina 547
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »