• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

De zoete oven is er!

Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook ... lees verder...

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Recente berichten

stamppotje

Stamppotje rauwe andijvie met saucijsjes

(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk winters stamppotje met rauwe andijvie. Makkelijker kan bijna niet. De truc: andijvie héél fijnsnijden voor een mooi subtiel resultaat. Met een lekker worstje van de slager erbij. Varieer ook eens met bijvoorbeeld ... lees verder...

roodbaars tapenade

Roodbaarsfilet met tapenade

(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 10 minuten Roodbaars is een vis met vrij stevig vlees en een fijne smaak. Dit makkelijke gerecht uit de oven is eenvoudig maar bijzonder lekker door de zelfgemaakte tapenade met veel tomaten. Wel de lekkerste gemarineerde zwarte olijven gebruiken ... lees verder...

mosselen

Mosselen met witte wijn

(4 personen) Bereiden: 15 minuten Denkend aan Bretagne zie ik terrassen vol moules-frites lunchende Fransen. Maar dat kan ook heel goed met Zeeuwse mosselen. Heel makkelijk om te maken, en het eet zo gezellig weg. Helemáál lekker met zelfgebakken patat . Nodig: 2 kilo schoongemaakte ... lees verder...

bietjessoep

Bietjessoep met zure room en pesto

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 10 minuten (+ 2 uur bietjes koken) Een prachtig dieprode soep met de subtiele toevoeging van wat karwijzaadjes, lekker met een 'eilandje' zure room en wat (zelfgemaakte) pesto. Je kunt dit recept maken met voorgekookte bietjes, maar ... lees verder...

patat

Zelfgebakken patat

(4 personen) Bereiden: 20 minuten Patat bakken is eigenlijk heel makkelijk, en je hebt er niet eens een friteuse voor nodig. Het belangrijkste is dat je de aardappels eerst voorbakt. En als je het helemaal makkelijk wil houden, hoef je ze niet eens te schillen. Zorg wel dat je vastkokende ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 550
  • Pagina 551
  • Pagina 552
  • Pagina 553
  • Pagina 554
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN