De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

stamppot raapstelen

Stamppotje raapsteeltjes-blauwe kaas

(4 personen) / kan vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de pan: 15 minuten Een stamppotje hoeft niet altijd winters te zijn. Deze met raapsteeltjes is bijvoorbeeld heel licht en lente-achtig. En bovendien prachtig frisgroen door de verse kruiden. Lekker vegetarisch, maar ook heerlijk met ... lees verder...

stamppotje

Stamppotje rauwe andijvie met saucijsjes

(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten Een heerlijk winters stamppotje met rauwe andijvie. Makkelijker kan bijna niet. De truc: andijvie héél fijnsnijden voor een mooi subtiel resultaat. Met een lekker worstje van de slager erbij. Varieer ook eens met bijvoorbeeld ... lees verder...

roodbaars tapenade

Roodbaarsfilet met tapenade

(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 10 minuten Roodbaars is een vis met vrij stevig vlees en een fijne smaak. Dit makkelijke gerecht uit de oven is eenvoudig maar bijzonder lekker door de zelfgemaakte tapenade met veel tomaten. Wel de lekkerste gemarineerde zwarte olijven gebruiken ... lees verder...

mosselen

Mosselen met witte wijn

(4 personen) Bereiden: 15 minuten Denkend aan Bretagne zie ik terrassen vol moules-frites lunchende Fransen. Maar dat kan ook heel goed met Zeeuwse mosselen. Heel makkelijk om te maken, en het eet zo gezellig weg. Helemáál lekker met zelfgebakken patat . Nodig: 2 kilo schoongemaakte ... lees verder...

bietjessoep

Bietjessoep met zure room en pesto

(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 15 minuten In de pan: 10 minuten (+ 2 uur bietjes koken) Een prachtig dieprode soep met de subtiele toevoeging van wat karwijzaadjes, lekker met een 'eilandje' zure room en wat (zelfgemaakte) pesto. Je kunt dit recept maken met voorgekookte bietjes, maar ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 548
  • Pagina 549
  • Pagina 550
  • Pagina 551
  • Pagina 552
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN