Recente berichten

Druiventaart met chocola en hazelnootschuim
(8 punten) Bereiden: 25 minuten In de oven: 15 + 20 minuten Wachttijd: 15 minuten Druiven associeer je vaak met ziekenhuisbezoek, maar waarom niet eens een taart ermee maken? De hazelnoten en de chocola zorgen voor een verrassend accent. En de bodem is lekker knapperig omdat je hem vooraf ... lees verder...

Luie peren
(4 personen) Bereiden: 3 minuten In de oven: 30 minuten Dit is echt het allermakkelijkste toetje van de hele wereld. Je hoeft de peren zelfs niet eens te schillen! Na een minimale voorbereiding doet de oven al het werk. Het resultaat: dampend warme peren die mooi contrasteren met een bolletje ... lees verder...

Saltimbocca alla romana
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Letterlijk betekent dit gerecht 'Springt in de mond', dus kun je nagaan hoe lekker het is. Oorspronkelijk is deze Italiaanse klassieker met kalfsvlees, maar deze variant is met varkenshaasjes: makkelijker verkrijgbaar en nog goedkoper ook. De heerlijke saus ... lees verder...

Zomerse tomatentaartjes
(4 personen) / Vegetarisch Bereiden: 10 minuten In de oven: 15-20 minuten Lekker krokante tomatentaartjes als een mooi licht begin van een zomerse maaltijd. Snel gemaakt met dingen die je altijd wel in huis hebt: bladerdeeg, een restje kaas, mosterd. Nodig: 4 plakjes bladerdeeg 3 grote ... lees verder...

Gemarineerde courgettesalade
(4 personen) Bereiden: 8 minuten Wachttijd (marineren): 1 uur Een heerlijk naar knoflook geurende salade van courgette en tomaat. Prima van tevoren te maken, zodat de smaken goed kunnen intrekken, en dan serveren op kamertemperatuur. Nodig: 2 kleine courgettes doosje Roma-tomaatjes of ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 554
- Pagina 555
- Pagina 556
- Pagina 557
- Pagina 558
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »