Recente berichten

Linzensalade met ricotta
Deze prille lentesalade met linzen en ovengeroosterde pastinaak, courgette, radijs én ricotta staat nog met één been in de winter, maar met het andere in het voorjaar. Een overgangsrecept, voor als het voorjaar toch nog een tikkie fris is. Er zijn natuurlijk talloos veel prachtliederen ... lees verder...

Zalm met zadenmix
Wat doe je als vogeltjes je liefdevol opgehangen vogelzaad niet blieven? Dan paneer je er lekker een knapperig stukje zalm mee voor in de oven, of je strooit het over je groente of broodje hummus. Zijn vogels eigenzinnig en kieskeurig, of gewoon langzaam van begrip? Bij mijn ouders in de tuin is ... lees verder...

Madeleines met rozenwater
Een karakteristiek Frans cakeje in schelpvorm, met een bult. Wie kent ze niet? Beroemd geworden dankzij Marcel Proust. De laatste tijd is dit recept mijn favoriet: met amandelmeel en een geurig vleugje rozenwater. Eigenlijk is het een onmogelijke opgave om binnen het bestek van deze rubriek iets ... lees verder...

Coronakoken: 3x herdruk
In de categorie ‘Aanhoudend Verheugend Nieuws In Barre Tijden’: koken in coronatijd is nog altijd hot. We doen het massaal. Niet zo gek, we zitten veel thuis en de restaurants zijn al heel lang dicht. Dan kruip je vanzelf achter de pannen. Een mens moet toch wát. En dan blijkt de waaier aan ... lees verder...

Ananasjam
De laatste aflevering alweer in mijn vrolijke anti-regen-anti-grijs-anti-depri serie met zonnige recepten. Ananasjam is zó gemaakt, en zowel zoet als hartig inzetbaar. Neufchâtel-en-Bray is een stadje van niks met krap vijfduizend inwoners. Natuurlijk is er een hypermarché vlak buiten de bebouwde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 58
- Pagina 59
- Pagina 60
- Pagina 61
- Pagina 62
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »