Recente berichten

Vis in zoutkorst
Heb je het ooit zo zout gegeten? Nu ja, die 2 kilo zout uit dit recept eten we natuurlijk niet op. Maar het zorgt wel voor even spectaculair als doodsimpel gerecht: hele vis gegaard in de oven onder een zoutkorst. En dat kwam dus allemaal door een reisje naar Parijs... Het wordt er niet ... lees verder...

Chocolate biscuit cake
Fascinerende televisie, The Crown. Natuurlijk heb ik seizoen 1 en 2 likkebaardend verslonden en ik kan niet wachten op seizoen 3. Er is alleen één maar aan die hele serie: er wordt veel te weinig gegeten. Niet, eigenlijk. Waar je bij Downton Abbey tenminste nog je hart kunt ophalen aan al die ... lees verder...

Pompoenrisotto voor Antipakjesavond
We moeten het even over pakjesavond hebben. Ja echt. Morgen, 5 december, mogen jullie je allemaal uitleven met wasmanden vol pakjes van de Sint, maar vandaag staan we even stil bij een heikele kwestie. Nee, niet het pietendebat, er is een nog veel nijpender aangelegenheid. Namelijk dat het weliswaar ... lees verder...

Gaffelkakor: Zweedse koekjes
Vooruit, we doen nog een Zweeds recept, als afsluiter van de Zweedse week, en wel voor koekjes. Geen gewone koekjes, maar vorkkoekjes, 'gaffelkakor' in het Zweeds. Vernoemd naar het patroon van de tanden van de vork die je erin duwt. Doodsimpel, maar erg lekker. Na mijn schooldiploma wilde ik ... lees verder...

Zweedse huzarensalade
Een kliekjesrecept maken van een kliekjesrecept, ja hoor, dat kan. Gisteren gaf ik je mijn recept voor pyttipanna, dingetjes in een pannetje, in dit geval winterpeen, pastinaak en champignons. Allemaal in kleine blokjes gesneden en liefdevol gebakken in een koekenpan. Spiegeleitje erop en klaar is ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 80
- Pagina 81
- Pagina 82
- Pagina 83
- Pagina 84
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »