Recente berichten

Tonijnsalade met mierik
Of ik niet eens wat ideeën kon aandragen voor broodbeleg, mailde een lezer. Toen ik het ging nakijken, kon ik hem meedelen dat ik in de loop der tijd in mijn kookrubriek in Trouw al jam, bietenpuree, sandwichspread, paprikaspread, makreelrillettes, pindakaas, nutella en hummus heb getackeld. En dan ... lees verder...

Asperges van Ottolenghi
Ja hoor, ik heb weer een kookboek vol plakkertjes. Werkelijk álles uit het nieuwe boek Simpel van Ottolenghi (zie gisteren) wil ik wel maken. Maar ik begon rustig, met de Ovenfrites met oregano en feta, plus de Geroosterde groene asperges met amandelen, kappertjes en dille. Eerst even over die ... lees verder...

Ottolenghi Simpel
Otto wie? Ottolenghi. Die kent u toch wel? De Brits-Israelische kok Yotam Ottolenghi is een wereldberoemde groentegoeroe. Hij runt verschillende restaurants in Londen en schreef intussen zeven kookboeken waarin de gulle smaken van het Midden-Oosten centraal staan. Hij weet vooral te toveren met ... lees verder...

Kinderboekenweek? Kookboek!
Het is weer kinderboekenweek, dé week om met kinderen een boek uit te gaan zoeken in de boekwinkel. Het thema dit jaar is ‘vriendschap’. Nou, waar maak je anders vrienden mee, dan met een boek? Literatuur, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen (zie ook het mooie pleidooi van Bas Maliepaard in ... lees verder...

2x steak tartare (met wortel)
Speciaal voor alle verstokte carnivoren vandaag het ultieme vleesgerecht: steak tartare. Een waar genot dat in elke Franse brasserie te krijgen is, liefst aan tafel klaargemaakt door een – ja, dat hoort er ook bij – tikje chagrijnige ober in lange witte sloof. En dan met frietjes en sla, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 111
- Pagina 112
- Pagina 113
- Pagina 114
- Pagina 115
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


