Recente berichten

Kookboek Koken met Janny: Elke dag vers
Sinds Janny van der Heijden jurylid werd in het immense populaire Heel Holland Bakt is haar achternaam niet meer nodig. Ze heeft al een serie kookboeken op haar naam staan, maar dat is alweer een tijdje geleden, toen ze nog gewoon over straat kon. Nu is er een gloednieuwe: Koken met Janny. ... lees verder...

Gado gado
“Ik kon mijn ogen bijna niet geloven toen ik dit in de supermarkt ontdekte,” mailde een lezeres, “het ultieme lukt-altijd-zonder-pakjes-en-zakjes-recept is gekaapt. En er moet weer kip in.” Kijk, that’s the spirit. Het voelt als een beloning voor mijn constante kruistocht tegen overbodige ... lees verder...

Hachis Parmentier
Lundi, des pa-ta-tes Mardi, des pa-ta-tes Mercredi, des patates aussi Jeudi, des pa-ta-tes Vendredi, des pa-ta-tes Samedi, des patates aussi Et le dimanche, c’est le jour du Seigneur Alors on mange des patates au beurre Ineens zat-ie weer onwrikbaar in mijn hoofd, het kinderliedje dat ik ... lees verder...

Lekker duurzaam met Unilever?
Paul Polman, bestuursvoorzitter van Unilever wordt om de haverklap op het schild gehesen als held van de duurzaamheid. Binnenkort verschijnt in Trouw weer de Duurzame Top 100, waarin hij vorig jaar op nummer 4 stond. De Universiteit van Groningen gaf hem een eredoctoraat voor zijn “uitzonderlijke ... lees verder...

Boekrecensie: Slik je dat?
De doorgewinterde culi die regelmatig de kleine lettertjes leest op pakjes en zakjes kijkt nergens meer van op, maar zelfs ik moest even slikken bij het lezen van het boek Slik je dat? van de Engelse onderzoeksjournaliste Joanna Blythman. Want ja, het is allemaal nog veel erger dan je denkt. Ze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 188
- Pagina 189
- Pagina 190
- Pagina 191
- Pagina 192
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


