Recente berichten

Kookboek: 200 klassiekers van Jeroen Meus
Nu heb ik natuurlijk om te beginnen al een zwak voor Jeroen Meus. Als het even kan, kijk ik om 18.15 uur naar zijn tienminuutjesrecept op de Belgische televisie. En ik was helemaal in de gloria toen ik vorig jaar met hem mocht dineren en hem meteen ook maar interviewde voor Trouw. Hij had al een ... lees verder...

Stapeltaartjes met stoofpeer
Kent u mijn stapeltaartjes al? Gestapelde drielaagse toetjes waar je werkelijk eindeloos mee kunt variëren, wat ik dan ook om de haverklap doe, al naar gelang het seizoen en wat ik in huis heb. Onderop een bodem van gemalen koekjes, daarop een romig laagje bestaande uit mascarpone (geeft body), ... lees verder...

No waste: Verspil je groente niet aan Honig
Geniepig. Dat vind ik het. Dat Honig de voedselverspillingscampagne aangrijpt om z’n pakjesmixen te slijten: “Restjes groenten kun je perfect gebruiken voor in de bami. Voeg daar onze Bami Speciaal mix aan toe en binnen no-time heb je een Oosterse maaltijd op tafel staan.” Lees: Heb je restjes ... lees verder...

Chai speculatte
Chai latte is hip. Feitelijk is ‘latte’ het woord voor melk en ‘chai’ het woord voor thee (al dan niet gedronken met melk) dus dat is ook zo’n beetje wat het is: iets tussen thee en melk in, maar dan kruidig en hartverwarmend. Laatst was ik een dagje op theecursus bij de Dilmah School of Tea waar ... lees verder...

Gefrituurde uiringen
Ik had geen versgehengelde vis of bestorven ree paraat, dus op zoek naar een gerecht uit het gisteren besproken boek Het Wilde Eten kwam ik uit bij de eenvoudige ui. Die had ik natuurlijk wél in huis. Uiringen in bierbeslag, heet dit recept, en toevallig had ik ook nog een flesje Chimay Trappist, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 203
- Pagina 204
- Pagina 205
- Pagina 206
- Pagina 207
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »