De webshop is gesloten op dit moment
Het is wel mogelijk om het nieuwe boek "De Zoete Oven" alvast te reserveren Negeren

  • E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Orzotto met raapsteeltjes

Laten we wel wezen, een recept is slechts een handzame instructie op papier. De smaak van het uiteindelijke gerecht hangt af van de handigheid van de ... lees verder...

Cobbler met rabarber en aardbei

Een paar jaar geleden was ik op bezoek bij Trouw-lezer Jaap Vlaming die op Texel 140 soorten rabarber verzamelt. Honderdveertig! De ene nog mooier en ... lees verder...

Citroenlimonadesiroop

Een kookboek maken, daar gaat een hoop tijd in zitten. Alles begint natuurlijk met recepten, maar die sprokkel ik niet in één keer bij elkaar, daar ... lees verder...

Recente berichten

Kookboek: 200 klassiekers van Jeroen Meus

Nu heb ik natuurlijk om te beginnen al een zwak voor Jeroen Meus. Als het even kan, kijk ik om 18.15 uur naar zijn tienminuutjesrecept op de Belgische televisie. En ik was helemaal in de gloria toen ik vorig jaar met hem mocht dineren en hem meteen ook maar interviewde voor Trouw. Hij had al een ... lees verder...

Stapeltaartjes met stoofpeer

Kent u mijn stapeltaartjes al? Gestapelde drielaagse toetjes waar je werkelijk eindeloos mee kunt variëren, wat ik dan ook om de haverklap doe, al naar gelang het seizoen en wat ik in huis heb. Onderop een bodem van gemalen koekjes, daarop een romig laagje bestaande uit mascarpone (geeft body), ... lees verder...

No waste: Verspil je groente niet aan Honig

Geniepig. Dat vind ik het. Dat Honig de voedselverspillingscampagne aangrijpt om z’n pakjesmixen te slijten: “Restjes groenten kun je perfect gebruiken voor in de bami. Voeg daar onze Bami Speciaal mix aan toe en binnen no-time heb je een Oosterse maaltijd op tafel staan.” Lees: Heb je restjes ... lees verder...

Chai speculatte

Chai latte is hip. Feitelijk is ‘latte’ het woord voor melk en ‘chai’ het woord voor thee (al dan niet gedronken met melk) dus dat is ook zo’n beetje wat het is: iets tussen thee en melk in, maar dan kruidig en hartverwarmend. Laatst was ik een dagje op theecursus bij de Dilmah School of Tea waar ... lees verder...

Gefrituurde uiringen

Ik had geen versgehengelde vis of bestorven ree paraat, dus op zoek naar een gerecht uit het gisteren besproken boek Het Wilde Eten kwam ik uit bij de eenvoudige ui. Die had ik natuurlijk wél in huis. Uiringen in bierbeslag, heet dit recept, en toevallig had ik ook nog een flesje Chimay Trappist, ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 203
  • Pagina 204
  • Pagina 205
  • Pagina 206
  • Pagina 207
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 569
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN