Recente berichten

Zadina’s Kitchen
Naast alle boxen, kratten, tassen en dozen was er kennelijk ruimte voor nóg een thuisbezorgzelfkookmaaltijdpakketservice. 'Maar deze is Ottolenghi-achtig en Voedselzandloper en met véél groente', zei de mevrouw die belde of ik het gratis wilde uitproberen. Tuurlijk. Veel mensen vinden dit een ... lees verder...

Culinaire Colleges 2015
Heb je al een agenda voor 2015? Omcirkel maar vast 1 februari met rode pen, dan geef ik een namelijk een culinair bakcollege in de intussen alweer driejarige zondagmiddagse Okura-lezingenserie georganiseerd door collega Onno Kleyn en zijn Academie Culinair Schrijven. Ter verhoging van de ... lees verder...

Pavlova met banaan en zoute karamel
Mensen die mij langer kennen dan vandaag, weten dat ik een zwak heb voor pavlova’s. Een geheide bestseller, zo’n brosse schuimtaart van meringue opgehoogd met smeuïge room en fris fruit. Oogt spectaculair en is toch eenvoudig om te maken. Voor deze koos ik de klassieke smaakcombinatie van banaan, ... lees verder...

Mijn kookschrift
Bij de opruiming van mijn overvolle kookboekenkast kwam ik ook deze tegen. Geen kookboek, maar meer een soort doeboekje voor kookliefhebbers. Een opschrijfboekje. Een fröbelboekje. Een losse-uitgeknipte-recepten-inplakboekje. Het vrolijk vormgegeven Mijn kookschrift staat ook nog vol allerhande tips ... lees verder...

Pasta met worst-courgettesaus
Help. Ik heb heerlijke pasta ontdekt, waarvan ik eerst een en later zelfs twee pakken in huis bleek te hebben, maar hoe ik eraan kom? Geen idee. Zal wel weer in een of ander opgestuurd pakket gezeten hebben, waarvoor alsnog mille grazie, maar met al die culipost raak ik soms danig de kluts kwijt. ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 206
- Pagina 207
- Pagina 208
- Pagina 209
- Pagina 210
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »