Recente berichten

Qvist Dutch Oven
Ik zat de afgelopen dagen heerlijk in de Franse rimboe. In mijn favoriete leen-buitenhuisje, zonder CV en zonder water. Nou ja, er was wel een houtkachel, en later deed het water het wel: alleen warm in de keuken, alleen koud in de badkamer. Vraag me niet waarom. De regenton was bijna integraal ... lees verder...

Tompoezen
Jeugdsentiment! En ze bestaan nog gewoon, voor slechts 1,29 euro! Dan heb ik het over kant-en-klare tompoezen uit een pak van het merk Smelik. Lees: twee lange plakken gebakken bladerdeeg (onvervalste kartonsmaak), een zakje puddingpoeder (buitengemeen klef-chemisch), en een zakje roze glazuur (deed ... lees verder...

Simpele linzensoep
Vandaag een simpel recept uit het gisteren besproken stripkookboek-voor-dummies Kook! De Basis. Linzen zijn altijd goed om in huis te hebben, je koopt ze bij de supermarkt, bij de groenteboer, bij de natuurwinkel of gewoon bij de Turk om de hoek. Voor soep zijn rode linzen ideaal: ze vallen ... lees verder...

Stripkookboek Kook! De Basis
Een kookboek in stripvorm? Ha, dat moest ik hebben natuurlijk. Kook! De Basis heet het, en dat is ook precies wat het is: een basiskookboek bedoeld voor jeudige kokertjes, studenten, culibeten en andere beginners op het edele kookpad. Bij het openslaan van het boek val je al meteen met de deur in ... lees verder...

Handboek voor de foodstylist
Een van de vele activiteiten die ik ontplooi is foodstyling. Koken voor de foto. Voor mijn eigen kookboeken, waar ik er net weer met eentje bezig ben, maar ook voor tijdschriften. En dan kan een beetje bijscholing nooit kwaad. Zo ontdekte ik een geweldig leuk handboek, van twee Amerikaanse ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 308
- Pagina 309
- Pagina 310
- Pagina 311
- Pagina 312
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »