Recente berichten

Oesterkantine in Bretagne
Ach ja hoe gaat dat, je bent een ouderwets dagje aan het strand in Bretagne, als haringen in een ton danwel sardientjes in een blik, en dan krijg je van de weeromstuit trek in vis. Of nee, beter nog, in fruits de mer! De Franse vrienden waren ook wel te porren voor een plateau géant en wisten zowaar ... lees verder...

Franse hypermarché: vis in blik
Ik word blij van elke Franse hypermarché die ik tegenkom. Zoveel keuze, zoveel lekkers. Voor je het weet ben je uren aan het boodschappen doen. Daar moet je thuis natuurlijk niet aan denken, je hebt ook nog andere dingen te doen tenslotte, maar op vakantie is het een fijn tijdverdrijf. Neem nou het ... lees verder...

Salade met biefstuk en hazelnoten
Alle recepten in het boek Eet je Mooi, waar ik gisteren over schreef, zien er even kleurig en fleurig uit. Niet zo gek, het beautyfoodprincipe van het boek is nu juist om groente en fruit te eten van zoveel mogelijk kleuren. Veel en gevarieerd en gezond dus. Deze Warme salade met biefstuk en ... lees verder...

Eet Je Mooi in 28 dagen
‘Crèmes zijn duur. En eten moet je toch’. Onder dat motto schreef Inge de Munnik het boek Eet Je Mooi in 28 dagen. Een receptenboek vol beautyfood: gerechten vol groente en fruit om van binnenuit mooiere huid, haren, tanden en nagels te creëren. Waarom die 28 dagen? Zolang doet je huid erover om ... lees verder...

Karamelsaus uit Bretagne
Van de karamelsnoepjes waar ik het gisteren over had maken ze in Bretagne ook saus. Volgens mij komt het simpelweg neer op gewoon een handje van die snoepjes (caramels au beurre salé) smelten in een pannetje, maar je kunt de saus ook gesmolten en wel kopen in potjes of (nog veel handiger) in flacons ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 339
- Pagina 340
- Pagina 341
- Pagina 342
- Pagina 343
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


