• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

Appelmadeleines

Het is weer appelseizoen! Met mijn tien Franse appelbomen valt daar niet aan te ontkomen, al wisselt het sterk per jaar. Dit jaar blijkt een ... lees verder...

Combeback

En toen kwam het telefoontje dat elke freelance columnist vreest: “We willen weer eens wat anders.” Sinds 2008 schrijf ik elke zaterdag voor dagblad ... lees verder...

Pesto van Oost-Indische kers

Mijn Franse tuin zit ook nu nog vol Oost-Indische kers. Een feestelijk gezicht, die hoekige groene blaadjes met knalkleurige bloemen in oranje, geel, ... lees verder...

Recente berichten

1-2-3 koken (dag 5)

Het houdt maar niet op met dat estafettekoken. Van kip tot bouillon tot soep tot risotto. Risotto over? Van een restje koude risotto van gisteren kun je heerlijke risottoballetjes maken. Het allerlekkerst met een stukje mozzarella erin verstopt. Kijk maar hoe het moet op dit ... lees verder...

1-2-3 koken (dag 4)

Heb je de 1-2-3 estafetterecepten van deze week gevolgd, van kip uit de oven naar kippenbouillon naar een lekker pittig Aziatisch soepje? Heb je net als ik nog een halve pan kippenbouillon van dag 2 over? Natuurlijk kun je dat prima invriezen, maar je kunt ook doorgaan met estafettekoken en er een ... lees verder...

1-2-3 koken (dag 3)

We gaan vrolijk door met estafettekoken. De inmiddels koude kippenbouillon van gisteren (van de ovenkip van eergisteren) nogmaals zeven, nu met een natte theedoek in een zeef, om ook meteen alle vetrestjes te verwijderen. Dit is een prima basis voor van alles en nog wat. Bijvoorbeeld voor een lekker ... lees verder...

1-2-3 koken (dag 2)

Het karkas van de kip uit de oven van gisteren moet je niet weggooien, daarmee kun je nog een puike bouillon trekken. Kippenbouillon uiteraard. Estafettekoken in optima forma. Dag 2: Haal de vulling uit de kip (bonken citroen, bosjes verse kruiden) en verwijder eventeel achtergebleven aardappels ... lees verder...

1-2-3 koken

Ken je die 1-2-3 vitrine bij Albert Heijn? Hij staat meestal meteen bij de ingang, dus je komt er altijd langs. Daarin kun je drie verschillende ingrediënten bij elkaar pakken om tezamen één maaltijd te maken. Ik doe al jaren aan 1-2-3 koken. Alleen versta ik daar iets heel anders onder, namelijk ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 345
  • Pagina 346
  • Pagina 347
  • Pagina 348
  • Pagina 349
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 575
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN