Recente berichten

Via Culinaria Salzburg
Salzburg en omgeving hebben zichzelf uitgeroepen tot genietregio. Onder de naam Via Culinaria zijn door het verkeersbureau van Salzburgerland allerlei culinaire trekpleisters verzameld in een boekje, gerangschikt op thema. Van de snoepers tot de bierbuiken, van de vleeseters tot de kaasfreaks, ... lees verder...

Sharonfruit
Jeugdsentiment, dat is het. Een enorme ach-ja-weet-je-nog-golf kreeg ik ineens. En dat allemaal door een telefoontje van een mij onbekende meneer die vroeg of ik een doos sharonfruits wilde ontvangen, om uit te proberen. Ja hoor, dat wilde ik wel. Prompt stond hij de volgende dag op de stoep met 8 ... lees verder...

Salade met blauwe kaas
Vandaag een recept uit het gisteren besproken Reiskookboek Frankrijk. We gaan ervoor naar de Auvergne, u weet wel, van de bourriole, de garbouillau, de pounti, de falette en de truffade. Wat dat allemaal is? Dat staat dan weer in het Culinair reiswoordenboek Frans. Geen toelichting behoeven ... lees verder...

Reiskookboek en culinair reiswoordenboek
Kamperen? Mij niet gezien. Gehannes in een tent, met z’n allen in de regen in de rij voor de douche en dan ook nog gedoe met een barbecue en het ontbreken van zoiets cruciaals als een oven. Nee, dan Onno Kleyn, die heeft intussen nota bene een van alle gemakken voorzien huis in Frankrijk, maar nee, ... lees verder...

Test: chocolade Mozartkugel
Tot vorige week wist ik niet beter dan dat een Mozartkugel een Mozartkugel is. Zo’n ronde chocoladebol in een foliepapiertje met Geert Wilders-lookalike erop. Welnee. Na een bezoek aan Salzburg weet ik beter. Je hebt allerlei verschillende firma’s die allemaal chocoladebollen maken in ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 392
- Pagina 393
- Pagina 394
- Pagina 395
- Pagina 396
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


