Recente berichten

Empanadilla met tonijn
Bladerbladerblader door mijn nieuwe rode aanwinst: het kookboek Pizarro. Ik stuit op een recept met gedroogde ñorapaprika’s (‘U kunt deze vrij gemakkelijk vinden in goed gesorteerde winkels voor oosterse producten’-jaja), eentje met ‘banaansjalotten’ (exotisch!) en eentje met sperziebonen met ... lees verder...

Spaans kookboek Pizarro
Ik weet niet hoe het met u is, maar ik ben een beetje klaar met die golf van alsmaar weer Italiaanse kookboeken vol pittoreuze Toscaanse vergezichten en authentieke familierecepten en zelfgerunde agriturismo’s. Mooi dus dat er prompt een Spaans kookboek op de mat viel. Pizarro heet het, en alleen al ... lees verder...

Feuilleton antipakjeskookboek (7): de proefkonijnen
Recepten testen voor mijn nieuwe boek Koken met Karin: Zónder pakjes & zakjes betekent dat ik eters nodig heb. Alles zelf opeten is geen doen, en bovendien heb ik graag wat kritische feedback van anderen. Omdat ik mijn recepten bij voorkeur maak voor 4 personen - de meest gangbare hoeveelheid in ... lees verder...

Kookboek Risotto
Gisteren zetten ik drie bakken zelfgetrokken kippenbouillon in de vriezer, mezelf al verkneukelend over binnenkortse risotto's. Niets heerlijkers immers dan zelfgemaakte risotto. Maar wat voor variant? Het kersverse kookboek Risotto weet daar wel raad mee. Er staan maar liefst 34 risottorecepten in, ... lees verder...

Feuilleton antipakjeskookboek (6): de recepten
Het belangrijkste van een kookboek zijn uiteraard de recepten. Daar staat of valt alles mee. Voor mijn nieuwe boek Koken met Karin: Zónder pakjes & zakjes moest ik dus flink aan de slag. Nu heb ik in de loop der tijd natuurlijk al een hoop recepten verzameld. Ik eet tenslotte elke dag, dus ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 394
- Pagina 395
- Pagina 396
- Pagina 397
- Pagina 398
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 569
- Ga naar Volgende pagina »