Recente berichten

Eten bij De Librije
Afgelopen weekend heb ik gegeten bij De Librije. Tijdens mijn vorige bezoek hadden ze nog nul sterren, dus kun je nagaan hoe lang dat geleden was. Hoog tijd voor een update. Nu moet ik erbij zeggen dat ik als fervente thuiskok soms een tikje huiverig ben voor sterrentoestanden. Al dat schuim en ... lees verder...

Over de kook versus Masterchef
Vanavond ben ik als het goed is in beeld in de uitzending van Over de kook, als kritisch proevend jurylid. De opnames waren al enkele weken geleden, en omdat het toen de slotavond betrof van een week koken, en ik bovendien niet meer dan een vage glimp heb opgevangen van de vijf kandidaten, zit ik al ... lees verder...

Madeleines met after eight
In het kookboek Madeleines van gisteren staan 17 hartige recepten en 15 zoete. Dat lijkt me niet helemaal eerlijk verdeeld, maar goed, ik ben dan ook groot voorstander van zoete madeleines. De keuze viel op het recept van Madeleines met pepermunt en chocola. Waar denk je dan meteen aan? Juist, aan ... lees verder...

Kookboek Madeleines
Een heel kookboek alleen maar gewijd aan madeleines? Gekkenwerk, geheide winkeldochter of hebbeding? Hoeveel mensen in Nederland weten eigenlijk meteen wat een madeleine is, behalve een meisjesnaam? Proustlezers hoef ik natuurlijk niks te vertellen. Die kennen hun pappenheimers. In het begin van de ... lees verder...

Empanadilla met tonijn
Bladerbladerblader door mijn nieuwe rode aanwinst: het kookboek Pizarro. Ik stuit op een recept met gedroogde ñorapaprika’s (‘U kunt deze vrij gemakkelijk vinden in goed gesorteerde winkels voor oosterse producten’-jaja), eentje met ‘banaansjalotten’ (exotisch!) en eentje met sperziebonen met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 398
- Pagina 399
- Pagina 400
- Pagina 401
- Pagina 402
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


