Recente berichten

Veel lekkers uit China
Bijna vergeten. Op de verkiezing van kookboek van het jaar kreeg elke bezoeker een boek naar keuze mee naar huis uit de enorme stapel wel-ingezonden-maar-niet-gewonnen. Ik ging voor Veel lekkers uit China. Auteur Ching-He Huang is geboren in Taiwan, groeide op in Zuid-Afrika en woont tegenwoordig in ... lees verder...

Gezond wokrecept à la Sophie Dahl
Eigenlijk is dit recept uit het gisteren besproken boek Miss Dahl’s heerlijkheden niet eens van haarzelf, maar van haar grote vriendin Lil. Het heet dan ook ‘Lily’s roerbaksel met tofu’. Dahl: ‘Ik heb ooit een paar maanden bij haar in huis gewoond en in die tijd aten we, afgezien van enorme ... lees verder...

Miss Dahl’s heerlijkheden
In het Nederlands heet dit lifestyle kookboek Miss Dahl's heerlijkheden, oorspronkelijk rept het van haar 'voluptuous delights', de zoveelste zinspeling op de in die branche ongebruikelijke rondingen van fotomodel Sophie Dahl annex Kleindochter Van. Vandaag en morgen in het land voor interviews, ... lees verder...

Rillettes of Rilette
Schrijfwijze van buitenlandse etenswaren, het blijft een bron van ergernis, danwel vermaak. Regelmatig bekijk ik schaterlachend een menukaart waarop de chefkok weer eens duur Frans heeft willen doen, maar geen idee heeft waar de klepel hangt. Maar je komt het overal tegen. Zo verzeilde ik onlangs in ... lees verder...

Biologisch of niet biologisch?
Een verzoek in de mailbox van Suzanne dat me aan het denken zette: “Ik vind je site, tekeningen en recepten geweldig, maar had een klein verzoekje (ik probeer het gewoon). Kun je bij ingrediëntenlijstjes iets vaker het woord 'biologisch' toevoegen? Dat kan natuurlijk ook tussen haakjes. Ik ben niet ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 418
- Pagina 419
- Pagina 420
- Pagina 421
- Pagina 422
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 574
- Ga naar Volgende pagina »


