• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Koken met Karin

Kleine moeite, groot effect

  • Home
  • Over Karin
  • Zoeken in Karins boeken
  • Recepten
    • Index
    • Voor
    • Hoofd
    • Bij
    • Na
    • Gebak
    • Diversen
    • Camping
    • Kliekjes
    • Sint
    • Kerst
    • Trouw
    • Vegetarisch
  • Leesvoer
    • Columns
    • Kijken & lezen
    • Proefpanel
    • Ingrediënten
    • Moestuin & smulbalkon
    • Koken op reis
    • Parafernalia
  • Filmpjes
  • Contact
    • Contactformulier
    • Nieuwsbrief
  • Winkel
  • 0 items

De zoete oven is er!

Prinsjesdag? Nee, taartjesdag! Vanaf vandaag ligt mijn nieuwe bakboek De Zoete Oven eindelijk in elke boekwinkel. Met niet alleen taarten, maar ook ... lees verder...

Caprese met sardientjes

Netflix had ik afgezworen, maar toen kreeg ik een gratis abonnement via mijn telefoonprovider, en dan zegt een mens natuurlijk geen nee, en nu heb ik ... lees verder...

Ingemaakte courgette

De mussen vallen van het dak, maar Nadia Zerouali (tv-kok, kookboekenauteur en ondernemer) serveert binnen in haar Couscousbar in Amsterdam-Oost een ... lees verder...

Recente berichten

Hell’s Kitchen: gedonder in de keuken

He's back! Hell's Kitchen is weer geopend. Vanaf vanavond mag Gordon Ramsay op zijn eigen charmante wijze weer 12 dappere aspirant-koks afbeulen in de strijd om de hoofdprijs: een eigen restaurant. Vorig jaar schreef ik er al over, een verslavend leuk televisieprogramma. Helaas in het Nederlands nog ... lees verder...

Kookboek Eten voor beginners

Hoe krijg je je kind aan het eten? Journaliste Annet Maseland en geoloog Roel Verreussel waren altijd dol op koken, maar die lol ging er snel af toen ze kinderen kregen. Vanaf dat moment zijn ze recepten gaan verzamelen en bedenken om het plezier aan tafel terug te brengen. Wat weer resulteerde in ... lees verder...

Kookboek Amuse & voorgerecht

In de serie handzame vierkante boekjes van ‘ De nieuwe keuken' zijn weer twee nieuwe uitgaves verschenen. Om te beginnen Amuse & voorgerecht. Ha! Laten we eerlijk zijn, hoofdgerechten zijn in een restaurant vaak het minst interessant. Voorgerechten zijn over het algemeen veel inventiever, ... lees verder...

Superfood! Patty Harpenau over havermout

Havermout, aldus de firma Quaker, is dringend toe aan een nieuw imago. Havermout moet weer sexy worden. Derhalve werd Patty Harpenau (vroeger society schilderes, tegenwoordig zeer succesvol coach en auteur op het gebied van voeding en eetgedrag) ingeschakeld om daar een handje bij te helpen in de ... lees verder...

Vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken

Koken vrouwen anders dan mannen? Tegelijk met het mannenkookboek De perfecte kok verscheen ook het vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken. Het eerste opvallende verschil: de dames hebben 2x zoveel recepten verzameld, 66 tegen 33. Ceasar Salad hebben ze allebei maar het verschil is groot. En ... lees verder...

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Pagina 1
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 531
  • Pagina 532
  • Pagina 533
  • Pagina 534
  • Pagina 535
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Pagina 571
  • Ga naar Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Nu in de winkel

  • De Zoete Oven De Zoete Oven € 26,99
  • Cover Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes Wereldgerechten € 26,99
  • Het Grote Kinderkookboek ZPZ Het Grote Kinderkookboek ZPZ € 24,99
  • Cover Van Moestuin tot keuken Van moestuin tot maaltijd € 16,99
  • Vega zónder pakjes & zakjes Vega zónder pakjes & zakjes € 27,99
  • Het grote zonder pakjes en zakjes boek in nieuwe uitvoering Grote zónder pakjes & zakjes € 27,99

Winkelwagen

Zoeken op de site


Dossier zacht voedsel
nieuws_sidebar
trouw_zwart_sidebar
tipstrucs_sidebar
agenda_sidebar
antipakjesavond_sidebar

slim zonder pakjes en zakjes

FAQ Winkel

· © Copyright · Koken met Karin · Kleine moeite, groot effect · Privacyverklaring ·

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Ok" te klikken geef je aan hiermee akkoord te gaan. Ok Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN