Recente berichten

Honig Mix voor Aardappel Roerbak Idee
Amsterdam hangt ineens vol met reclameborden waarop een Mix voor een Idee wordt aangeprijsd. Een mix, dat is gewoonlijk een zinloos zakje zoute kruiden die mensen het gevoel geven dat ze culinair gevarieerd bezig zijn. En ideeën, die hebben we allemaal, en zoniet, dan willen we er graag op gebracht ... lees verder...

Wonderschone eetbare foto’s: Minimiam
Een beeldschone website met grappige en verrassende foto's die je terugbrengen naar je Playmobiltijd: kleine mannetjes die een berg voedsel beklimmen, wielrenners die bij nader inzien over een taart blijken te fietsen, schaatsballerina's op een taartblik. Makers zijn de Japanse Akiko Ida en ... lees verder...

Goulash van wild
(4 personen) Bereiden: 25 minuten In de pan: 4 uur Steeds meer supermarkten en 'gewone' slagers verkopen in december wild. Een mooie aanleiding voor deze heerlijke goulash. Het ultieme onthaastingsrecept: weinig werk, en dan 4 uur heel zachtjes laten stoven tot het vlees mals en gaar is, en ... lees verder...

Star bouillonblokjes van paddestoelen
Hoog tijd voor een lofzang op de bouillonblokjes met funghi porcini van Star. In Nederland moeten we ons om onduidelijke redenen behelpen met schamele rundvlees-, kip- of groentebouillonblokjes, terwijl in het buitenland (daar waar het gras altijd groener is) de supermarktschappen uitpuilen van ... lees verder...

Lamscurry met cashewnoten en rozijnen
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de pan: 1 ½ à 2 uur Een curry om je vingers bij op te eten. Weinig werk, alleen wat geduld: lekker rustig 2 uurtjes laten stoven. Een tikje pittig, maar niet zo dat je mond ervan in brand staat. De specerijen en peper worden namelijk mooi in balans ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 557
- Pagina 558
- Pagina 559
- Pagina 560
- Pagina 561
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


