Recente berichten

Romige schorseneren
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de pan: 20 minuten 'Koolrapen, lof, schorseneren en prei', drs P. zong er al over. Schorseneren zien er met hun zanderige zwarte staken weinig aantrekkelijk uit, maar ze zijn verrassend heerlijk van smaak. Vooral als je ze op deze manier klaarmaakt, zijn ... lees verder...

Raita (komkommer-yoghurtsaus)
(4 personen) Bereiden: 10 minuten Het betere bluswerk voor bij een hete curry (bijvoorbeeld lamscurry): deze komkommer-yoghurtsaus is heerlijk fris, maar toch spannend van smaak door de verse gember en munt. Goed van tevoren te maken, dan kunnen de smaken nog beter intrekken. Nodig: 1 ... lees verder...

Frisse mandarijnentaart
(10 punten) Bereiden: 25 minuten In de oven: 30 minuten Een heerlijk frisse taart, die er bovendien prachtig uitziet door de flinterdunne schijfjes mandarijn er bovenop. Je gebruikt er persmandarijnen voor, lekker sappige, mooi knaloranje mandarijnen. Als je de natuur een handje wilt helpen, ... lees verder...

Roze appelkruimeltaart met cranberries
(10 punten) Bereiden: 15 minuten In de oven: 15 + 35 minuten Wachttijd: 1 uur Er gaat niets boven een zelfgebakken appeltaart, maar je wilt wel eens wat anders. Maak eens een geheel nieuwe creatie door een combinatie van appels en een ander ingrediënt. In dit geval frisse cranberryjam, ... lees verder...

Wortelsouffleetjes met koriander
(4 personen) Bereiden: 20 minuten In de oven: 20 minuten Doe eens iets anders met wortels! Voor dit luchtige recept kun je zowel winterpenen als een bos worteltjes gebruiken. Het eerste is sneller schillen, het tweede is een tikje zoeter. Iedereen krijgt zijn eigen soufflévorm op zijn bord, ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 558
- Pagina 559
- Pagina 560
- Pagina 561
- Pagina 562
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


