Recente berichten

Kruidenzout
Verschillende lezers attendeerden me op een paginagrote advertentie ‘Lekker koken zonder pakjes en zakjes’. Ha, mijn stokpaardje. Hoe creëer je ‘simpel wereldse smaken’ en maak je ‘in een handomdraai Nederlandse, Italiaanse, Franse, Mexicaanse en Indiase gerechten zonder pakjes of zakjes’? Welnu, ... lees verder...

3x foodbloggerskookboek
Een beetje foodblogger wil ook een eigen kookboek. Maar welke wil jij als lezer? Ik heb drie puike tips voor je, vers van de pers. Een mens durft soms bijna de boekwinkel niet meer in, zoveel kookboeken zijn er. En dat terwijl er online triljoenen gratis recepten verkrijgbaar zijn, helaas vaak ... lees verder...

Het grote kinderkookboek
Eindelijk is ‘ie er dan! Het Grote Kinderkookboek zonder pakjes & zakjes, HGKKBZPZ voor intimi. Niet helemaal nieuw, want een verzamelbundel van mijn twee eerder verschenen kinderkookboeken, Lekker Uitpakken! (uitverkocht) en Lekker opscheppen!, maar toch eigenlijk ook wel nieuw, want in een ... lees verder...

Beijing noedels
Het derde en laatste recept ter afsluiting van de Trans-Mongolië Express. Een ouderwetse klassieker uit Peking van noedels met fijngesneden groente en een smaakbepalende saus: Zha Jiang Mian oftewel Beijing noedels. Peking is het eindstation van de trein uit Moskou (zie mijn reisverhaal) en na ... lees verder...

Buuz: ravioli uit Mongolië
De hoofdreden om niet de Trans-Siberië Express te nemen, van Moskou naar Vladivostok, maar de Trans-Mongolië Express is uiteraard Mongolië. Maar wat eet je daar? Buuz natuurlijk, vleesravioli! En die zijn ook thuis eenvoudig te maken. Mongolië is een immens groot land waar de treinreiziger maar ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 83
- Pagina 84
- Pagina 85
- Pagina 86
- Pagina 87
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »