Recente berichten

Zacht voedsel (6): brood
Wie gewend is te ontbijten met boterhammen met kaas of hagelslag, die moet iets anders verzinnen als er wegens bijvoorbeeld kaakproblemen alleen zacht voedsel mogelijk is. Broodkorstjes zijn zeer uit den boze en op plakjes kaas valt niet te sabbelen, dat wordt een soort plastic in je mond waar je ... lees verder...

Zacht voedsel (5): puree
Voor wie het nog niet was opgevallen, ik zit middenin een instructieve serie over zacht voedsel. Dit keer wil ik het hebben over puree. Voor wie in de puree zit, is puree namelijk een uitkomst. Om te beginnen aardappelpuree. En dan bedoel ik uiteraard niet die treurige versie in een pakje, maar ... lees verder...

Zacht voedsel (4): soep
Wie noodgedwongen alleen zacht voedsel mag (en kan) eten, die kan niet zonder soep. Soep is ronduit levensreddend. Op deze website vind je (ik heb even geteld) 238 soeprecepten. Zoals bijvoorbeeld: • Aspergesoep • Prei-spinaziesoep • Kikkererwtensoep • Franse champignonsoep • Chinese ... lees verder...

Zacht voedsel (3): blender
Dezer dagen praat ik je bij over zacht en vloeibaar voedsel en natuurlijk begon ik meteen met recepten, maar ik ben de belangrijkste tip vergeten. Namelijk: zorg dat je een goede, krachtige blender hebt die alles grondig fijnmaalt én luchtig klopt. Heus, zo’n apparaat is in deze periode een eerste ... lees verder...

Zacht voedsel (2): drinkontbijt
Ook voor wie niet in de lappenmand zit en wegens kaakperikelen alleen zacht voedsel mag, zijn deze eenpersoonsdrinkontbijtjes het proberen waard. Smoothies zijn leuk en aardig, maar je wilt iets dat een beetje vult, als ontbijt. Dan komt havermout als geroepen. Het basisprincipe is steeds hetzelfde: ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 89
- Pagina 90
- Pagina 91
- Pagina 92
- Pagina 93
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 568
- Ga naar Volgende pagina »