Recente berichten

Bananencake met rum
Geen bananenbrood maar bananencake, met rum voor extra smeuïgheid. Dit is een onweerstaanbaar heerlijk en toch simpel recept, geïnspireerd op het eiland Martinique. Overal rotondes, stokbrood, croissantjes en het Europese blauwe logo met sterren. Werkelijk alles is in het Frans en ook de ... lees verder...

Wontonlasagne
Koken moet je ergens in je leven leren, hoe eerder hoe beter. Je zou denken dat iedereen daar intussen van doordrongen is, ouders voorop, maar zelfs ik heb vriendinnen die hun puberkinderen nooit willen laten koken, “want dan wordt de keuken zo’n puinhoop.” Tja. De jeugd van tegenwoordig blijft ... lees verder...

Muhammara
Hummus is dermate ingeburgerd dat elke supermarkt een duizelingwekkende hoeveelheid soorten en maten in de aanbieding heeft. De naturel kikkererwtenpasta is intussen zo gewoontjes dat er kennelijk behoefte ontstond aan een stukje afwisseling naar de mensen toe. Het begon met een serie pittige ... lees verder...

Marokkaanse maïzenakoekjes
Spritsen, speculaasjes en kletskoppen, wie kent ze niet? Maar wat weet u van gazellekoekjes, dadelhoorntjes of amandelbloemen? Voor deze Marokkaanse klassiekers kunt u terecht bij koekjeskoningin Elisabeth Scholtens, die online onder de naam Ellouisa (“dat lijkt het meest op mijn eigen naam en klonk ... lees verder...

Bruidstaart voor dummies
Tijd voor iets vrolijks, na weken zacht voedsel. Alhoewel, ook deze bruidstaart is prima zacht spul, en mijn recept is behalve lekker nog makkelijk ook. Dagblad Trouw had laatst een trouwspecial, en vroeg of ik niet ‘even’ een bruidstaartrecept kon doen. Tuurlijk jongens. Jaren geleden heb ik ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 89
- Pagina 90
- Pagina 91
- Pagina 92
- Pagina 93
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »