Recente berichten

Ach ja, zomervakantie…
Een lang, offline zomerreces, ik kan het van harte aanbevelen. Wekenlang verschanste ik mij in een geleend Frans buitenhuisje in een regio waar niets, maar dan ook helemaal niets te beleven viel. Bovendien was er geen internet, geen wifi, geen televisie, geen 3G en geen 4G. Alleen een dépot-pain ... lees verder...

Margarine, nu met boter!
Nieuw: Blue Band met roomboter. Na eerder zichzelf al onsterfelijk belachelijk te hebben gemaakt met Blue Band 'met roombotersmaak', zit er nu the real thing doorheen gemikt. Uit een pakje: Blue Band met roomboter Plantaardige oliën 52% (raapzaad, palm), boter 22% (melkvet, karnemelk), water, ... lees verder...

Kookboek Vegadutchie
Sorry hoor, maar die veganistische of '100% vegan' trend, daar begrijp ik niks van. Dat je geen vlees wilt eten, daar kan ik me zelfs als overtuigd omnivoor nog best iets bij voorstellen, maar waarom o waarom zou je ook honing, kaas, melk, eieren, slagroom, crème fraîche, mascarpone en Turkse ... lees verder...

Bami goreng #nopakjes
Zodra China in het nieuws komt, en dat is de laatste paar jaar om de haverklap, klinkt bij ons thuis de gevleugelde uitdrukking: "Ja, de Chinees doet veel meer met vlees." Nou gaat u me toch niet vertellen dat u niet onmiddellijk die wereldhit herkend had? "Nasi goreng, bami, saté Neem ook nog ... lees verder...

Mijn nieuwe kookboek: De vrolijke tafel
Het wordt tijd om eindelijk eens uit de doeken te doen wat dat nieuwe kookboek is waar ik nu al maanden koortsachtig mee bezig ben. De titel wordt: De vrolijke tafel. Ondertitel: Feestrecepten voor elke dag. Inderdaad, iets anders dan ‘Zonder pakjes & zakjes’, al komt er ook in dit boek ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 192
- Pagina 193
- Pagina 194
- Pagina 195
- Pagina 196
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 575
- Ga naar Volgende pagina »


