Recente berichten

Pestoproblematiek
Regelmatig krijg ik pestovragen opgestuurd. Zoals deze van Bas: “Ik wil graag zelf pesto gaan maken, maar vroeg me af hoeveel gram basilicum erin moet. In het recept geef je aan ‘twee flinke bossen’, maar dat is vrij cryptisch. Als ik zo'n plantje koop in de supermarkt, is dat dan goed voor 1 flinke ... lees verder...

Sultana’s
Andere mensen hebben een hobby. Die gaan suikerzakjes sparen, of keramieken kikkers. Ze gaan vliegtuigen spotten of linedancen of op poweryoga. Ik mag bij wijze van vrijetijdsbesteding graag dingen namaken waar niemand op zit te wachten. Een wonderlijke liefhebberij, maar volstrekt ongevaarlijk. ... lees verder...

Gratis picknick in het Vondelpark
Ter ere van de 150e verjaardag van het Amsterdamse Vondelpark, kreeg Albert Heijn het onzalige idee om er vandaag de grootste picknick van Nederland te houden. Volgens mij hebben we die al elke mooie zaterdag. Of willekeurig welke zonnige dag van de week. En ik kan het weten, want ik woon er om de ... lees verder...

Dé Hilton Haringparty
Haring is gezond, een echt vaderlands product en niet overbevist dus verantwoord. Er is maar één probleem: ik hou niet zo van haring. Vies is een groot woord, bovendien, vies zeg je niet van eten, eten is nooit vies. Tenzij het zuurkool is, maar dat is een ander verhaal. Nee, ik hou gewoon niet zo ... lees verder...

Aubergine parmigiana
Films over eten, wie lust ze niet? We hebben natuurlijk elk jaar het Film Food Festival, maar er zijn ook restaurants die erop inspelen. Zo las ik een tijdje terug over een restaurant – ik weet helaas niet meer welk – dat een speciale avond organiseerde: het vertonen van de film La Grande Bouffe en ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 226
- Pagina 227
- Pagina 228
- Pagina 229
- Pagina 230
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 571
- Ga naar Volgende pagina »